Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Met een jarige sponsor op de bank begon Vallei Accountants/Dames 1 aan het nieuwe seizoen met een bekerwedstrijd tegen het derde divisieteam VoCASA dames 2. De dames waren er helemaal klaar voor na een teamweekend en meerdere oefenwedstrijden.

De eerste set begon met Carina en Amber op buiten, Hendi en Marcella op midden, Martine op de diagonaal, Tessa als spelverdeler en Jorin als Libero. Renske is helaas geblesseerd aan haar schouder, dus zij kan voorlopig niet meespelen. Vallei Accountants Dames 1 begon vol goede moed aan de wedstrijd en had niets te verliezen. Toch leken een aantal dames last te hebben van zenuwen en VoCASA kreeg een aardige voorsprong. Woudenberg verloor de set met 14-25.

De tweede set werd Mandy ingezet als spelverdeler. VoCASA zette Woudenberg onder druk met hun sterke aanval waardoor de pass niet goed gebracht kon worden. Martine werd gewisseld voor Sophie. Helaas bleef Woudenberg tegen een achterstand aankijken en de set eindigde met 9-25.

De derde set kwam Suzanne er in op midden. Carina werd op diagonaal gezet en Martine en Marcella verplaatsten naar de buitenpositie. De dames deden hun best, maar de tegenstander was toch echt te sterk. Amber werd halverwege nog ingezet voor Martine op buiten. Woudenberg bleek niet opgewassen tegen VoCASA en verloor de set opnieuw, deze keer met 13-25. Hiermee eindigde de bekerwedstrijd met een 0-3 verlies voor Woudenberg.

De eerste wedstrijd van de competitie wordt gespeeld op donderdag 17 september in Barneveld. Vallei Accountants Dames 1 verwacht geen zwaar verlies meer en hoopt op veel publiek tijdens hun eerste thuiswedstrijd tegen Scylla op zaterdag 3 oktober.