Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Woudenberg in een goedgevulde Sporthal De Camp tegen de nummer 4 Favorita uit Dinxperlo.

Woudenberg startte met Rik Blokhuis als spelverdeler, Pieter Vink en Jan Pieter Kooy waren passer-lopers. Wessel Terpstra speelde diagonaal, Ruben van Holland en Vincent Schotanus speelden op het midden en Ties Haket was libero.

Woudenberg begon erg rommelig aan de wedstrijd en in combinatie met enkele persoonlijke fouten  kwam Favorita op een kleine voorsprong. Zoals wel vaker kon Woudenberg het in het laatste deel van de set rechtzetten: 25-21.

In de tweede set lukte het Woudenberg niet om onder de druk van Favorita uit te komen. Woudenberg stond al snel met 6-11 achter. Een sterke serviceserie van Ruben van Holland en een kill-block van de net ingebrachte Vincent Schotanus zorgde voor een kleine oplevering bij Woudenberg, maar later in de set kreeg Woudenberg onvoldoende grip op de aanval van Favorita: 21-25.

Vanaf set 3 stond er ander Woudenberg in het veld. Een sterke serviceserie van Rik Blokhuis, in combinatie met goed rallyspel zorgde direct voor een 7-0 voorsprong. Deze voorsprong was voldoende om de set te winnen met 25-16. Ook in set 4 was Woudenberg sterker en werd ook deze set met ruime cijfers gewonnen; 25-19.

Woudenberg staat nu met 2 punten voorsprong op VoCaSa bovenaan in de 3e divisie. Volgende week speelt Woudenberg tegen Xanthos in Zetten.