Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Woudenberg haar laatste competitiewedstrijd tegen de nummer 3 BOVO uit Aalten.

Woudenberg startte met Rik Blokhuis als spelverdeler, Pieter Vink en Jan Pieter Kooy waren passer-lopers. Wessel Terpstra speelde diagonaal, Ruben van Holland en Thomas Moraal speelden op het midden en Ties Haket was libero.

BOVO begon serverend zeer sterk en stond al snel met 1-5 achter. Daarna begon Woudenberg ook sterk te serveren en met een sterk aanvallende en serverende Wessel Terpstra in de hoofdrol kwam Woudenberg terug en kwam op voorsprong (11-9). De wedstrijd ging zeer gelijk op. Bij 21-22 achterstand kwam Vincent Schotanus in het veld om de passing te ondersteunen. Woudenberg maakte hierna geen fouten meer en een volledig misgeslagen sprongservice van BOVO betekende de setwinst (25-23).

In de 2e set kwam Woudenberg al snel voor met 11-5, maar BOVO bleef terugvechten en kwam steeds dichterbij. Na een time-out op 23-23 van Woudenberg stelde Woudenberg orde op zaken en won deze set met 26-24.

In de 3e set was Woudenberg serverend sterker dan BOVO en via 11-8 liep Woudenberg naar 21-15 en won met 25-18.

In de 4e set kwam Yannick Bruggink als spelverdeler in het veld en bleef Woudenberg goed spelen, maar ook BOVO ging voor de setwinst. De ingebrachte Rik Blokhuis zorgde met zijn sprongservice voor een voorsprong van 21-18, maar dit was nog niet genoeg want BOVO kwam terug tot 21-21. In de eindfase maakte BOVO wat fouten en won Woudenberg met 25-22.

“Dit was eindelijk weer eens een 4-0 voor ons” zei Arnoud Holl na afloop: “We hebben vandaag duidelijk laten zien dat we terecht op de 2e plek staan. 3 sets waar zeer close en die wisten we naar ons toe te trekken. Dat is mooi want de laatste weken lukte dat niet. We gaan ons nu opmaken voor promotiewedstrijden er van uitgaande dat VoCASA niet meer gaat verliezen.