Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Het jaarlijkse volleybaltoernooi voor recreanten in Woudenberg bestaat bijna net zo lang als de organiserende vereniging (Volleybal Vereniging Woudenberg) zelf. Dit jaar vindt alweer de 40ste editie plaats! De organisatie heeft dit heuglijke feit aangegrepen om er een speciale editie van te maken. Zo hebben we Jumbo Kolfschoten bereid gevonden om haar naam als sponsor aan het toernooi te verbinden en hebben we het vanaf nu over het ‘Jumbo Kolfschoten Volleybalrecreatietoernooi Woudenberg’.

Het toernooi zal zoals gebruikelijk gespeeld worden op een reeks woensdagavonden in april en mei 2014. De deelnemende teams worden ingedeeld in heren en damespoules op verschillende niveaus. De organisatie doet er alles aan om dit jaar nog meer deelnemende teams te trekken. Naast de teams die al jaren meedoen zijn er al toezeggingen van enkele nieuwe teams binnen, maar er is ruimte voor nog meer teams. Geïnteresseerden kunnen zich nog melden bij de organisatie (klik hier!). Dit kunnen recreantenteams zijn elders uit de regio of speciale gelegenheidsteams vanuit een vereniging, een bedrijf, een kerk etc.. Aanmelden kan nog tot 1 februari 2014.

Bij deze jubileumeditie wordt een extra hal in Sporthal De Camp beschikbaar gesteld om ruimte te bieden aan de teams om warm te lopen en in te spelen. Iets waarvoor voorheen geen plaats was.

Patrick Kolfschoten (eigenaar Jumbo Kolfschoten): “Wij vinden het erg leuk om als plaatselijke supermarkt om onze naam aan dit al zo lang bestaande toernooi te verbinden. Als extraatje gaan we ook een speciale kortingsbonnen actie starten rond het toernooi voor alle deelnemers en alle leden van Volleybal Vereniging Woudenberg”

Job Voorburg (organisator namens Volleybal Vereniging Woudenberg): “Het is erg leuk om met deze jublieumeditie extra te kunnen uitpakken mede door de sponsoring door Jumbo Kolfschoten. Het is altijd een erg gezellig toernooi waarbij toch ook de sportieve prestaties belangrijk zijn. Tot op de slotavond wordt altijd een hevige strijd gespeeld voor het kampioenschap in de diverse poules.”

Voor meer informatie:  www.volleybalwoudenberg.nl