Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Op 9 april a.s. start de 40ste editie van het Recreatietoernooi van Volleybalvereniging Woudenberg. Van wege deze bijzondere jubileumeditie is supermarkt Jumbo Kolfschoten bereid gevonden als hoofdsponsor op te treden. Commercieel vastgoedbedrijf Lammert Wilbrink heeft nieuwe ballen beschikbaar gesteld.

De wedstrijden worden gespeeld op elke woensdagavond (uitgezonderd 30 april) en eindigen op woensdag 28 mei. De organisatie is verheugd dat er weer maar liefst 24 teams deelnemen. De teams zijn ingedeeld in 4 poules: 3 voor de heren en 1 voor de dames.  De deelnemende teams variëren van teams van volleybalverenigingen uit Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude tot bedrijfsteams en gelegenheidsteams. Er nemen enkele nieuwe teams deel aan het toernooi: Taurus 3 uit Houten en Heren 007 uit Woudenberg.

De organisatie biedt dit jaar extra kwaliteit wegens de jubileumeditie. Er wordt namelijk een extra sporthal gebruikt waarin de teams de warming-up kunnen doen en kunnen inspelen.
Jumbo Kolfschoten heeft tevens een sponsoractie opgezet. Alle deelnemers krijgen kortingsbonnen en sparen bij het winkelen voor Volleybalvereniging Woudenberg.

De organisatie ziet uit naar een sportief en gezellig toernooi en roept een ieder op eens te komen kijken op één van de woensdagavonden in Sporthal De Camp.  Op de website www.volleybalwoudenberg.nl zullen gedurende het toernooi de uitslagen en standen worden gepresenteerd.