Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen woensdag 24 mei werd met een laatste speelronde de 43ste editie van het Jumbo Kolfschoten Recreatietoernooi Woudenberg afgesloten. Dit keer werd op de laatste avond in iedere poule een wedstrijd gespeeld tussen de nummers 1 en 2. Hierdoor bleef het toernooi spannend tot deze laatste avond. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. In totaal deden er 22 teams mee in 3 heren- en 1 damespoule.

Bij de heren werd het team Taurus 2 voor het eerst kampioen in de hoogste poule (A). Het team mocht dan ook de beker in ontvangst nemen. Het team Renswouw 1 degradeert uit deze hoogste poule. In poule B werd het team Balls & Babes winnaar en promoveert naar de A-poule. Woudenberg 6 degradeert uit de B-poule. In poule C werd TV De Bree kampioen en promoveert daarmee weer terug naar de B-poule waaruit ze vorig jaar degradeerden. Het team van FIAT Te Grotenhuis eindigde op de laatste plaats.

Bij de dames werd Set Up 2 kampioen nipt voor Woudenberg. De kampioen van vorig jaar, Set Up 1 eindigde nu afgetekend op de laatste plaats.

Voorzitter Rien Wolfswinkel dankte de organisatie (mn. Job en Irene), de sponsoren Jumbo Kolfschoten en Vallei Auto Groep en andere betrokkenen voor hun inzet.

Eindstanden en de uitslagen van alle wedstrijden.