Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Heren 1 / Focus4U heeft de goede serie weer verder doorgezet met een volle winst thuis op Xanthos H1. Dit team stond derde in de ranglijst en deze plaats neemt Woudenberg nu over.

De start van de eerste set was niet heel geweldig voor Woudenberg. Naarmate de wedstrijd echter vorderde kwamen de passes beter en ook het spel wat Woudenberg de eerste setwinst opleverde met 25-23.

De formatie van coach Hans Wagensveld bleef dan ook staan om de tweede set binnen te halen. Ondanks de servicedruk van Pieter Vink en Rik Blokhuis bleef de pass van Xanthos goed. Blokkerend zat het bij Woudenberg helemaal dicht met de hoofdblokkeerders Jeroen van Holland en Berrie Steenbeek. Ook door de enorme eigen foutenlast van Xanthos hielp dat Woudenberg deze set eenvoudig kon winnen met 25-12.

De derde set werd een kopie van de tweede set en snel was de winst binnen met 25-16. Ondanks steeds een voorsprong in de vierde set werd het op het laatste moment nog even spannend want Woudenberg werd slordig. Xanthos rook een kans maar op het laatste moment wisten Woudenberg de setwinst met 26-24 in huis te houden en waren de 5 punten binnen.