De tweede plaats in de competitie gaf Woudenberg het recht om promotiewedstrijden te spelen voor een plek in de 2e divisie. Helaas voor Woudenberg is er dit jaar een verzwaarde promotieregeling omdat de eredivisie terug gaat naar 10 teams. Afgelopen zaterdag speelde Woudenberg een driekamp in Enschede, waarvan er 1 ploeg door gaat naar de beslissende eindronde.

Woudenberg begon tegen Harambee, voor Woudenberg geen onbekende, vorig jaar tegenstander in de halve finale van de beker. Woudenberg startte sterk en speelde een zeer goede wedstrijd. Goed geconcentreerd en met veel servicedruk won Woudenberg overtuigend met 25-18 en 25-20.

De 2e wedstrijd moest Woudenberg aantreden tegen VoCASA-2. Tegen deze jeugdige ploeg had Woudenberg het in het begin zeer lastig. De in het begin opgebouwde kleine voorsprong kon niet worden vastgehouden en door een paar slordigheden werd deze set nipt verloren met 25-23.

In de tweede set herstelde Woudenberg zich en door sterk verdedigen werd deze set ruim met 25-19 gewonnen. In de derde en beslissende set was Woudenberg weer sterker en werd met 15-12 gewonnen. Door deze twee overwinningen heeft Woudenberg zich geplaatst voor de volgende beslissende ronde. Deze wordt komende zaterdag 13 mei vanaf 13.00 uur gepeeld in de Meerwaarde in Barneveld. Er wordt met 4 ploegen gestreden voor twee plaatsen in de 2e divisie.

 

rssfeedtwitterfacebook

Sponsor Dames 1

Sponsor Heren 1

Sponsoren

Lammert Wilbrink EWIJK_Logo-PC facebook 360 x 180Geijtenbeekde BartjumbodigishopSportshop Woudenberg Stuurman