Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Heren 1/Focus4U heeft de competitie waardig afgesloten en met 4-0 thuis het studententeam WaHo 1 weggespeeld.

De selectie van coach Hans Wagensveld was compleet met zelfs libero Ties Haket en spelverdeler Yannick Bruggink uit het tweede herenteam en bestond uit 11 spelers. Ook nam de geblesseerde libero Heiko plaats op de bank als assistent coach.
De 1e set begonnen Erwout Blokhuis, Jan Pieter Kooy, Rik Blokhuis, Pieter Vink, Berrie Steenbeek en Jeroen van Holland en als libero Ties Haket. Door de goede servicedruk werd er al snel een gaatje geslagen. Woudenberg bouwde dit verder uit won eenvoudig deze eerste set met 25-13.

De 2e set bleef dezelfde formatie staan met de bedoeling wat wissels in te brengen bij een voorsprong. Dat lukte want wederom sloeg Woudenberg en gaatje en zo Kwam Arjen Blokhuis erin voor Jan Pieter en Yannick voor Erwout. Dit koste wel een paar puntjes omdat er toch aan de spelverdeling gewend moest worden. Maar ook deze tweede set werd gewonnen met 25-17.

In de 3e set werd ook gelijk gestart met Vincent Schotanus en op de passer-loper positie en Rik Woltersom op de diagonaal wat betekende dat Arjen verplaatst werd naar de middenpositie.  Dit leverde wel wat problemen op maar van stress was absoluut geen sprake ondanks dat het nog 20-20 werd. De set werd toch nog gewonnen met 25-20.

In de vierde set werd snel een 9-0 voorsprong opgebouwd en werd er veel gewisseld. Jeroen van Holland kreeg een publiekswissel omdat hij komend seizoen in het tweede team gaat spelen. Ook coach Hans Wagensveld stopt met het eerste herenteam na 3 seizoenen. Nadat ook deze laatste set werd gewonnen met 25-10 waren de 5 punten binnen.

Het team is geëindigd op een keurige 3e plaatst in de promotieklasse. De deur staat nog op een kiertje om middels “opvullingswedstrijden” zich te plaatsen voor een plek in de 3e Divisie voor het komende seizoen. Deze wedstrijden zijn op zaterdag 17 mei a.s.