Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Zaterdag jl. moest de Woudenbergse Focus4U selectie het opnemen tegen TweeVV uit Ede.Door het grote blessureleed binnen de selectie van dit eerste team moest er wederom een beroep worden gedaan op Gerben van de Korput uit het tweede team. Zowel Pieter Vink, Arjan Blokhuis en Rik Woltersom zaten in de ziekenboeg. Hiermee was de selectie flink uitgedund to nog maar 6 man. Een hele uitdaging voor zowel het team als voor coach Hans Wagensveld. Op de training werd hiermee al een start gemaakt en moest noodgedwongen Vincent Schotanus op midden spelen samen met Jeroen van Holland. Rik Blokhuis en Gerben van de Korput speelden op de passer-loper positie. Erwout Blokhuis nam de spelverdeling voor zich en Jan Pieter Kooy mocht weer op zijn vertrouwde diagonaal positie. Heiko Huijerman begon als enige reserve om eventueel in te vallen waar dit nodig mocht zijn. Meer keus was er niet en met dit team moest het team uit Ede worden verslagen. Er zijn enkele oud gedienden bij TweeVV teruggekomen om ze in de promotie-klasse te behouden.

De eerste set was het even aftasten en bleven de mannen van TweeVV goed meedoen. Woudenberg maakte toch het verschil door een goede blokkering en won de eerste set met 22-25.

Veel smaken voor in formatie waren er niet dus bleven dezelfde 6 mannen staan in de tweede set.
Voor Vincent en Erwout was het even nog aftasten maar naarmate de wedstrijd vorderde kon ook de middenaanval gerust worden gekozen. Door de servicedruk maakte Woudenberg het TweeVV erg moeilijk. Ook maakte de tegenstander veel eigen foutjes waardoor ook met 17-25 de tweede set naar Woudenberg ging.
De derde en de vierde verliepen gelijkwaardig. De mannen uit Ede konden bijblijven tot de 15 maar maar haakten daarna af. Vooral door veel eigen fouten en een ijzersterke blokkering van Woudenberg. Ook waren spectaculaire reddingen door de veldverdediging. En zo was het 21-25 in beide sets voor Woudenberg en waren de 5 punten binnen.