Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Dit jaar wordt er op koningsdag (26 april) een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats op een toplocatie midden in het centrum van Woudenberg. Het zou natuurlijk leuk zijn als we met zoveel mogelijk leden van de Volleybalvereniging meedoen. Het is een mooie promotie van het volleybal in Woudenberg en natuurlijk gewoon erg leuk om te doen.

Tijd: Van 10.00 tot 14.00 uur. Locatie: Bij schoenwinkel ‘Zandvliet’ en de Wereldwinkel.

Altijd al eens willen volleyballen op het zand midden in het centrum van Woudenberg? Op Koningsdag 2014 heeft u de kans! Vlakbij het Poortplein wordt namelijk een beachvolleybal toernooi georganiseerd voor alle leeftijden. Er zal fanatiek, maar uiteraard ook gezellig gestreden worden om de felbegeerde overwinning in verschillende  categorieën: 

Categorie jeugd: in de ochtend vanaf 10 uur is de jeugd (vanaf middelbare school leeftijd) aan de beurt welke in teams van 3 personen de strijd met elkaar aangaan.

Categorie senioren: vanaf het begin van de middag (ongeveer 12.30uur) is het de beurt aan de senioren.Hier zijn 2 niveau’s ingedeeld:

  • hoog niveau: 2 tegen 2
  • recreanten niveau: 3 tegen 3

Deelname is GRATIS, met dank aan onze sponsoren.

Inschrijven is mogelijk via:  http://www.koningsdagwoudenberg.nl/category/inschrijven/