Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Onlangs tekenden Sportcafé De Camp en Volleybalvereniging Woudenberg een nieuw sponsorcontract. Als sinds jaar en dag is het Sportcafé een trouwe sponsor van de Volleybalvereniging. Samen met twee andere sponsoren (Broekema Bulk en Vallei Auto Groep) werd het meisjes B1-team volledig in het nieuw gestoken. Met het nieuwe contract breidt  de sponsoring verder uit.

Jolanda van Baaren: “Wij zijn een sportcafé en daarmee ligt het voor de hand om de sportverenigingen die De Camp gebruiken, te sponsoren”. Jolanda is sinds 2000 actief in het bedrijf  van haar ouders. Dit sportcafé bestaat  al sinds 1989. Jolanda: “Dat betekent dat we dit jaar 25 jaar bestaan. Uiteraard laten we dat niet ongemerkt voorbij gaan”.

Op basis van het vernieuwde contract voorziet Sportcafé De Camp de volleybalmini’s van ranja, als zij in De Camp spelen. Daarnaast is het sportcafé de eerste trotse adverteerder van een reclamespandoek in de sporthal. De oplettende bezoeker heeft het doek ongetwijfeld al zien hangen. Jolanda van Baaren: “Het spandoek hangt er al sinds januari van dit jaar. De sporthal is groot genoeg voor nog veel meer spandoeken”.

Sponsorcontract-4