Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Contributie

 

Als nieuw lid betaal je eenmalig inschrijfgeld van 10 euro. In de tabel hieronder vind je de jaarlijkse contributie voor het komende seizoen. 

Niveau
Contributie
per jaar
Senioren
– Competitie € 275,-
– Recreatie € 195,-
– Dames 1 € 350,-*
– Heren 1 € 350,- *
ABC Jeugd
– A, B en C € 195,-
Mini’s
– niveau 1 t/m 5 € 155,-

 

 • Op basis van de training wordt beslist op welk niveau iemand competitie kan gaan meespelen.
 • *Bij de senioren selectieteams (Heren 1 en Dames 1) komt er een extra bedrag bovenop de gebruikelijke contributie van € 275,-.

  Lidmaatschap opzeggen

  Wil je stoppen met volleyballen? Meld je dan voor 1 mei van het lopende verenigingsjaar af, door te mailen naar ledenadministratie@volleybalwoudenberg.nl. Je krijgt een bevestiging van je afmelding. Let op: je moet je schriftelijk via dit mailadres afmelden om uitgeschreven te worden. Ook als je je afgemeld hebt bij je trainer, coach of aanvoerder moet je een mail sturen naar de ledenadministratie. 

  Een lidmaatschap loopt altijd tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar. Zonder tegenbericht, gaan we er vanuit dat je ook het nieuwe seizoen gezellig blijft volleyballen. Stuur je dus geen afmelding voor 1 mei van het lopende seizoen, dan betaal je wel de contributie voor een nieuw jaar.

  Ik wil lid worden! 

  Wat leuk dat je lid wilt worden van Volleybalvereniging Woudenberg! Wij hebben als doel om niet alleen de mooie volleybalsport te spelen, maar ook te bevorderen in alle vormen.

  Wat je moet weten als je je inschrijft

  • Aanmelden als lid doe je schriftelijk met het aanmeldingsformulier.  Met deze aanmelding verklaar je dat je op de hoogte bent van de Algemene regels van de Vereniging. Deze kun je lezen in ons Huishoudelijk reglement.
  • Met je aanmelding ben je direct 1 jaar lid. Wil je het jaar daarop niet meer volleyballen? Dan moet je je voor 1 mei van het lopende seizoen afmelden bij ledenadministratie@volleybalwoudeberg.nl. Ook als je binnen het jaar na je aanmelding weer afmeldt, moet je wel de jaarcontributie – inclusief bondsbijdrage – betalen.
  • Zolang je niet binnen 3 weken nadat je aanmelding door ons secretariaat is ontvangen een ander bericht krijgt, dan ben je lid van Volleybalvereniging Woudenberg. 
  • Ieder lid heeft recht op deelname aan activiteiten die door of namens de Vereniging georganiseerd dan wel gefinancierd worden.

  Download hier het aanmeldingsformulier. Print deze uit of vul ‘m in en stuur ‘m naar:

  Letty Lokhorst
  Vondellaan 2c
  3931 VB Woudenberg

  Tel: 033-2862627
  Email: ledenadministratie@volleybalwoudenberg.nl