Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Volleybalteam Focus4u/Heren 1 uit Woudenberg heeft een prima prestatie geleverd tegen Tweevv uit Ede en 4 punten mee naar huis genomen.

De Woudenbergers startten de eerste set met Ivo Meijer als spelverdeler, Arjan Blokhuis en Ruben van Holland op de midpositie, Vincent Schotanus en Pieter vink als passer-lopers, Wessel Terpstra op de diagonaal en Ties Haket als libero. Een sterke service en goed verzorgd rallyspel zorgde ervoor dat Tweevv niet in haar ritme kon komen en deze set ging fluitend naar Woudenberg: 14-25.

Tweevv begon de 2e set met een andere spelveldeler en deze begon met een sterke serviceserie (4-0). Maar hierna pakte de heren het spel uit de eerste set weer op en met weer een sterke serie sprongopslagen van Arjan Blokhuis werd deze set ook overtuigend gewonnen met 18-25.

In de 3e set bleef Woudenberg de betere ploeg, maar het kostte wel meer moeite. Een sterke eindsprint zorgde ervoor dat ook deze set gewonnen werd (20-25).

In de 4e set keek het team de hele tijd tegen een achterstand aan die zelfs opliep tot 7 punten. Na het inbrengen van Yannick Bruggink en Jan Pieter Kooij werd aan een inhaalrace begonnen, maar de afstand was net iets te groot, 25-22 voor Tweevv.

“Dit was een prima wedstrijd” zei coach Arnoud Holl na afloop. “We zijn zeer geconcentreerd begonnen en hebben dit 3 sets lang vol kunnen houden. Ook in het laatste deel van de 4e set knokten we goed terug, maar aanvallend was Tweevv toen net iets beter.

Komende dinsdag spelen de heren achter Deventer een bekerwedstrijd en zaterdag is er weer een thuiswedstrijd tegen koploper Pegasus; aanvang 18.15 in De Camp.