Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Algemeen

Volleybalvereniging Woudenberg organiseert in 2019 voor de 45ste keer het recreatietoernooi! Omgedoopt tot het “Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi Woudenberg”. 

Wij stellen het zeer op prijs om u als team (opnieuw) te zien op ons recreatietoernooi. Het toernooi vindt plaats in Sporthal De Camp vanaf woensdag 10 April tot en met woensdag 29 mei 2019.  De wedstrijden worden gespeeld van 19.30 uur tot 22.30 uur. Aanmelden kan door middel van het het inschrijfformulier. Dit formulier ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 31 Januari 2019 volledig ingevuld en ondertekend retour. De deelnameprijs bedraagt € 75,00 per team en dient vóór 28 februari 2019 te worden overgemaakt op bovengenoemde bankrekening onder vermelding van de naam van het team.

Op het inschrijfformulier dienen per team minimaal 6 en maximaal 12 namen van spelers/ speelsters te worden opgegeven. Gemengde teams zijn toegestaan in de herenpoules.

Uitgesloten van deelname zijn spelers en speelsters, die in het bezit zijn van een geldige NEVOBO-spelerskaart (competitie). Ieder team neemt de plicht op zich om een scheidsrechter te leveren en ‘thuis’ spelende teams zorgen tevens voor een teller. Uiteraard wordt gespeeld volgens de huidige NEVOBO-regels. De wedstrijden bestaan uit 3 sets van 18 minuten.

In de heren- en damespoule A wordt gespeeld om de jaarlijks terugkerende wisselbeker.

De organisatie streeft ernaar u bijna elke avond te laten spelen. Soms kan dat inhouden dat u twee wedstrijden per avond speelt. De teams worden op volgorde van binnenkomst ingeschreven. De organisatie kan een maximum aantal teams plaatsen.

Mocht u echter afzien van deelname aan ons toernooi, wilt u ons dit dan ook laten weten, zodat wij eventueel een ander team kunnen uitnodigen. Wij doen een beroep op uw medewerking en sportiviteit om ook dit jaar het recreatietoernooi weer tot een groot succes te maken.

Wedstrijdsecretariaat:  

Job Voorburg
Rubenslaan 5B,  Woudenberg
Telefoonnummer: 06-51918070
E-mail: job.voorburg@12move.nl