Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Beste Volleybalvriend(inn)en,

Volleybalvereniging Woudenberg organiseert dit jaar voor de 46ste keer het “Jumbo Kolfschoten Volleybalrecreantentoernooi Woudenberg”.

Wij stellen het zeer op prijs om u als team (opnieuw) te zien op ons recreatietoernooi. Het toernooi vindt plaats in Sporthal De Camp vanaf woensdag 6 april tot en met woensdag 1 juni 2022. De wedstrijden worden gespeeld van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Gemengde teams zijn ingedeeld in de herenpoules.

Uitgesloten van deelname zijn spelers die in het bezit zijn van een geldige NEVOBO-spelerskaart (competitie). Ieder team neemt de plicht op zich om een scheidsrechter te leveren en ‘thuis’ spelende teams zorgen tevens voor een teller. Uiteraard wordt gespeeld volgens de huidige NEVOBO-regels. De wedstrijden bestaan uit 3 sets van 18 minuten.

In de heren- en damespoule A wordt gespeeld om de jaarlijks terugkerende wisselbeker.

De organisatie streeft ernaar u bijna elke avond te laten spelen. Soms kan dat inhouden dat u twee wedstrijden per avond speelt. De teams worden op volgorde van binnenkomst ingeschreven. De organisatie kan een maximum aantal teams plaatsen.

Mocht u echter afzien van deelname aan ons toernooi, wilt u ons dit dan ook laten weten, zodat wij eventueel een ander team kunnen uitnodigen. Wij doen een beroep op uw medewerking en sportiviteit om ook dit jaar het recreatietoernooi weer tot een groot succes te maken.

Vragen kunt u mailen naar: rct@volleybalwoudenberg.nl.

Het programmaboekje is hier te downloaden.