Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Inschrijving gesloten –  Recreatietoernooi Woudenberg 

Download het programma voor het 47ste Jumbo Kolfschoten Volleybalrecreantietoernooi 

Het is weer zover: het 47ste Jumbo Kolfschoten Volleybalrecreatietoernooi Woudenberg! 

We nodigen je van harte uit om als team mee te doen aan dit gezellige en sportieve evenement. Het toernooi vindt plaats op de woensdagavonden vanaf woensdag 12 april tot en met woensdag 31 mei 2023 in Sporthal De Camp. De wedstrijden worden gespeeld tussen 19.30 uur en 22.30 uur. 

Aanmelden kan door middel van Inschrijfformulier Recreantentoernooi Woudenberg. Daarop kunnen per team  minimaal 6 en maximaal 12 namen worden ingevuld. De inschrijving kunt u mailen naar rct@volleybalwoudenberg.nl. De uiterste inschrijfdatum is 19 maart 2023

De deelnameprijs bedraagt € 90,00 per team en dient ook voor 19 maart 2023 te worden  overgemaakt op bankrekening NL23 RABO 0372430171 onder vermelding van ‘RCT’ en de  naam van het team. 

Gemengde teams worden ingedeeld in de herenpoules. Uitgesloten van deelname zijn spelers  die in het bezit zijn van een geldige NEVOBO-spelerskaart (competitie). Ieder team neemt de  plicht op zich om een scheidsrechter te leveren en ‘thuis’ spelende teams zorgen tevens voor een teller. De wedstrijden bestaan uit 3 sets van 18 minuten.  

Mocht u afzien van deelname aan ons toernooi, wilt u ons dit dan ook laten weten? We hopen jullie te zien! 

Met vriendelijke groet, Volleybalvereniging Woudenberg

Inschrijven kan met dit formulier: Inschrijfformulier Recreantentoernooi Woudenberg

Het programmaboekje 2023 kun je hier downloaden