Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur; ook rond PR & Sponsoring starten we alle activiteiten weer op.

Zoals in eerdere Volley Varia’s aangegeven heb ik het vorige seizoen met name veel tijd besteed aan het nodige herstelwerk rond contracten, contacten met sponsoren etc. etc.. Wat dat betreft kan ik terug kijken op een meer dan succesvol seizoen. De inkomende geldstroom vanuit onze sponsoren is substantieel gegroeid en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het financiele resultaat van onze vereniging. Nieuwsgierig geworden naar de details? Kom dan vooral naar de Algemene Ledenvergadering en laat je verrassen zou ik zeggen!

In het nieuwe seizoen wil ik meer aandacht besteden aan het binnenhalen van nieuwe sponsoren. Onder andere door scherpere tarieven voor de reclameborden in Sporthal de Camp zou dat moeten lukken. Met meerdere kandidaten lopen inmiddels gesprekken. In ieder geval heb ik er samen met de penningmeester een redelijk ambitieuze doelstelling voor in de begroting opgenomen.

Bij de start van het nieuwe seizoen ontstaat verder altijd een lijstje dat ik voor het gemak maar even de ‘panieklijst’ noem. Alleen al het feit dat we dit jaar twee nieuwe C-teams vanuit de mini’s hebben kunnen vormen vraagt al actie in de richting van twee nieuwe kledingsponsoren. In dat kader een oproep aan alle leden: alle tips voor mogelijke sponsoren zijn welkom. Alle ideen (rijp en groen) mag je sturen naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl.

Grote Clubactie!

Tot slot vraag ik nadrukkelijk jullie aandacht voor de Grote Clubactie. In de achter ons liggende jaren heeft deze actie de verenging geen windeieren gelegd, dus ook dit jaar doen we weer een beroep op alle leden om hieraan een steentje bij te dragen. Een lot kost maar € 3 en daarvan komt 80% (!) ten goede aan de vereniging. Een rekenvoorbeeld? Als we netto € 1.000 over willen houden aan de actie moet elk lid drie loten verkopen. Dat moet toch haalbaar zijn? Ja toch? Niet dan? Ik daag jullie uit om deze berekening weg te zetten als een lachertje en veel meer loten te verkopen dan de genoemde drie! Op korte termijn zal iedereen binnen de vereniging op de reguliere trainingsavonden worden voorzien van de lotenboekjes. Voor degene die de meeste loten verkoopt stellen we een leuke prijs ter beschikking. Na de laatste donderdag in oktober moeten alle boekjes weer terug zijn bij het secretariaat. Uiteraard horen jullie nog hoe ze daar terecht moeten komen. Doen jullie ook dit jaar weer mee?

Tot zover de berichtgeving voor nu. Hopelijk kan ik in de eerstvolgende Volley Varia weer wat sponsorsuccessen met jullie delen!

Groeten,

Jos van der Lee