Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Het is van mijn kant even stil geweest, maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd. Integendeel!!

Reclamedoeken

Tot voor kort hing in De Camp enkele het eenzame reclamedoek van Sportcafé De Camp. Dat gaat binnenkort veranderen, want we hebben drie nieuwe sponsoren gevonden die elke een reclamedoek in de hal zullen (laten) ophangen:

  • Autorijschool Wim Geijtenbeek
  • Stuurman Administratieve Dienstverlening en
  • Geerestein Groep.

Lees hier het bericht daarover. Het reclamedoek van Wim Geijtenbeek hangt reeds. Met de Geerestein Groep zijn niet alleen financiële afspraken gemaakt, maar ook komt er de mogelijkheid voor een gratis spreekuur met één van hun fysiotherapeuten in Sporthal de Camp op de donderdagavond. Meer informatie daarover volgt op korte termijn.

Sponsor 41e recreatietoernooi

Goed nieuws: ook het recreatietoernooi dat in het voorjaar van 2015 gespeeld zal worden wordt weer gesponsord door Jumbo Kolfschoten. Rond die tijd zal er ook samen met onze sponsor een actie op poten worden gezet. Een andere actie dan die van dit jaar (pasje + bonnetjes) en ook een actie die korter zal lopen. Tegen die tijd heb ik iemand nodig die in een periode van een paar weken de coördinatie van de actie binnen de vereniging voor zijn of haar rekening wil nemen. Geïnteresseerd: laat het even weten via sponsoring@volleybalwoudenberg.nl

Lammert Wilbrink

Al sinds jaar en dag draagt Lammert Wilbrink onze vereniging een warm hart toe. In de laatste jaren als sponsor van Heren 1 en Heren 2. In goed overleg met Lammert hebben we besloten om de sponsoring van Heren 2 te beëindigen. Als sponsor hebben we Lammert wel kunnen behouden voor de vereniging. Lammert was bereid om o.a. twee jeugdteams (meisjes C1 en Jongens C2 Mix) van nieuwe shirts te voorzien. Als vereniging zijn we uiteraard erg blij met zo’n trouwe sponsor. Lammert bedankt!

Tweede netwerkbijeenkomst Sponsoren en Vrienden

Zoals bekend hebben we begin juni onze eerste netwerkbijeenkomst gehouden. De tweede staat voor eind november gepland en wordt een actieve: onze Sponsoren en Vrienden storten zich dan in een volleybalclinic. Heren 1 hebben we bereid gevonden om die clinic te verzorgen. Bedankt mannen!

Gezocht: co-sponsor Heren 2

Heren 2 moet dringende in nieuwe kleding worden gestoken. Daarvoor hebben we al één sponsor gevonden, maar we hebben een tweede (co) sponsor nodig om het hele pakket te kunnen financieren. Tips en suggesties zijn daarom welkom op sponsoring@volleybalwoudenberg.nl . Alvast bedankt voor het meedenken.

 

Tot zover de update voor nu. Tot de volgende keer maar weer!

Groeten, Jos van der Lee