Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Vacatures vrijwilligers

Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken binnen onze vereniging! 

Er blijft echter altijd ‘ruimte voor verbetering’ en dus willen wij hier graag onze openstaande vacatures met je delen.
Staat er iets tussen wat jouw interesse opwekt? Of ken je iemand die volgens jou de perfecte kandidaat voor een van deze vacatures zou kunnen zijn? Neem dan snel contact met ons op!

ORGANISATOR SPELREGELCAFE

Des te meer jeugd er op de hoogte is van de spelregels, des te beter zijn of haar toekomstige scheidsrechterskwaliteiten!

Ben of ken jij dus iemand die 1 keer per jaar zo’n spelregelcafé zou willen organiseren voor jeugd en ouders of wil je meer over deze vacature weten? Dan horen we graag van je.

SCHEIDSRECHTERS

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zonder scheidsrechters kunnen we geen wedstrijden spelen. Ben of ken jij dus die persoon die het leuk lijkt om (meer) wedstrijden te gaan fluiten? Ga jij meteen met je eerste goede voornemen starten binnenkort?

Als kers op de taart kun je (als je dat wilt) zelfs doorgroeien naar divisiescheidsrechter. Wij betalen uiteraard alle kosten voor de benodigde curssussen! 💶

Wil je meer weten?