Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Vacatures vrijwilligers

Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken binnen onze vereniging! 

Er blijft echter altijd ‘ruimte voor verbetering’ en dus willen wij hier graag onze openstaande vacatures met je delen.
Staat er iets tussen wat jouw interesse opwekt? Of ken je iemand die volgens jou de perfecte kandidaat voor een van deze vacatures zou kunnen zijn? Neem dan snel contact met ons op!

MEDE-ORGANISATOR WOUDENBERG SPORTIEF

Wij zijn op zoek naar een mede-organisator voor de activiteiten van onze vereniging tijdens Woudenberg Sportief, dit jaar op 22 juni. Op dit moment is het niet bekend of wij als volleybalvereniging dit jaar aanwezig zullen zijn tijdens dit evenement, vanwege het gebrek aan vrijwilligers die zich hier sterk voor willen en kunnen maken. Dit zou toch zonde zijn?

Wat houdt de vacature in? 🧐
– Je woont 1 tot 2 voorbereidende vergaderingen met de organisatie van Woudenberg Sportief bij;
– Je denkt na over de invulling van de middagactiviteit namens onze volleybalvereniging;
– Je coördineert de invulling hiervan en probeert (andere) vrijwilligers te vinden die deze dag aanwezig kunnen zijn;
– Je helpt bij de opbouw en afbouw;
– Je bent deels zelf aanwezig bij het evenement, met name in het avondprogramma om te netwerken;
– Je overlegt met de PR-commissie over hoe we het evenement en onze bijdrage hieraan kunnen promoten als vereniging.

Je bent dus slechts 1 dag en en aantal dagdelen per jaar druk met deze taak. Wie biedt?

ACTIVITEITEN COMMISSIE

Een hele leuke, verrassende vacature om het verenigingsgevoel te vergroten: je krijgt als commissie behoorlijk wat vrijheid om de vereniging te verblijden met sportieve toernooien, bonte avonden, culinaire middagen of andere activiteiten. Dat hoeft uiteraard niet iedere week: je bepaalt (samen met het bestuur) de frequentie en budgettering van deze activiteiten.

Studeer jij eventmanagement? Ben jij de regeltante (of -neef) van je familie of vriendengroep? Hou jij wel van een feestje? Dan zoeken we jou!

EEN MATERIAALBEHEERDER

We hoeven er gelukkig niet wekelijks allemaal zelf bij stil te staan wanneer we het veld op stappen, maar zonder de juiste materialen kunnen we allemaal niet volleyballen. Op dit moment regelt onze coördinator Algemene Zaken dit, maar we zouden deze taak graag tot een nieuwe vacature willen omdopen.

Kort gezegd komt het er op neer dat jij gedurende het seizoen de contactpersoon voor alle leden van de volleybalvereniging bent als het om materiaalbeheer gaat. Is er een net stuk gegaan? Willen teams graag nieuwe ballen of bidons? Dan kunnen ze zich bij jou melden. Jij bekijkt dan samen met penningmeester Elmar de financiële mogelijkheden van de vereniging en besluit of er nieuwe materialen aangeschaft moeten worden. 💵

Bovendien regel jij de inname van ballen en bidons aan het eind van het seizoen en inventariseer je de status van alle materialen. Aan het begin van het seizoen deel je vervolgens alle ballen en bidons ook weer uit.

Geen enorm tijdrovende taak dus, maar wel een hele belangrijke! Zie jij het wel zitten om je ‘verenigingssteentje’ op deze manier bij te dragen? Dan horen we het graag!

ORGANISATOR SPELREGELCAFE

Des te meer jeugd er op de hoogte is van de spelregels, des te beter zijn of haar toekomstige scheidsrechterskwaliteiten!

Ben of ken jij dus iemand die 1 keer per jaar zo’n spelregelcafé zou willen organiseren voor jeugd en ouders of wil je meer over deze vacature weten? Dan horen we graag van je.

SCHEIDSRECHTERS

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zonder scheidsrechters kunnen we geen wedstrijden spelen. Ben of ken jij dus die persoon die het leuk lijkt om (meer) wedstrijden te gaan fluiten? Ga jij meteen met je eerste goede voornemen starten binnenkort?

Als kers op de taart kun je (als je dat wilt) zelfs doorgroeien naar divisiescheidsrechter. Wij betalen uiteraard alle kosten voor de benodigde curssussen! 💶

Wil je meer weten?