Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Vacatures vrijwilligers

Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken binnen onze vereniging! 

Er blijft echter altijd ‘ruimte voor verbetering’ en dus willen wij hier graag onze openstaande vacatures met je delen.
Staat er iets tussen wat jouw interesse opwekt? Of ken je iemand die volgens jou de perfecte kandidaat voor een van deze vacatures zou kunnen zijn? Neem dan snel contact met ons op!

SECRETARIS

Omdat onze huidige secretaris Martine de Greef op dit moment zwanger is van haar eerste kindje, heeft zij aangegeven met ingang van het seizoen 2020/2021 te willen stoppen met deze vrijwilligersfunctie. Wij zijn dus op zoek naar haar toekomstige vervanger!  

Wat betekent het om secretaris te zijn? 

  • Je bent onderdeel van het dagelijks bestuur: je discussieert mee over belangrijke ontwikkelingen en beslissingen binnen de vereniging. 
  • Je vergadert in totaal ongeveer 8x per jaar; deels met het dagelijks bestuur, deels met het bestuur in groot verband. Hiervoor maak je de agenda’s en actielijsten/notulen.
  • Je beheert alle inkomende post/mail o.a. via info@volleybalwoudenberg.nl en beheert dit in een post/maillijst.
  • Je bent het contactpersoon voor de scheidsrechters-coördinator, coördinator algemene zaken en activiteitencommissie. 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in het oppakken van het secretarisschap, maar vind je het nog lastig om in te schatten wat dit gaat betekenen qua tijd/investering? Neem contact met Martine op via onderstaande button! 

SCHEIDSRECHTERS

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zonder scheidsrechters kunnen we geen wedstrijden spelen. Ben of ken jij dus die persoon die het leuk lijkt om (meer) wedstrijden te gaan fluiten? Ga jij meteen met je eerste goede voornemen starten binnenkort?

Als kers op de taart kun je (als je dat wilt) zelfs doorgroeien naar divisiescheidsrechter. Wij betalen uiteraard alle kosten voor de benodigde curssussen! 💶

Wil je meer weten?

ORGANISATOR SPELREGELCAFE

Des te meer jeugd er op de hoogte is van de spelregels, des te beter zijn of haar toekomstige scheidsrechterskwaliteiten!

Ben of ken jij dus iemand die 1 keer per jaar zo’n spelregelcafé zou willen organiseren voor jeugd en ouders of wil je meer over deze vacature weten? Dan horen we graag van je.