Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen donderdagavond vertrok Vallei Accountants/Dames 1 voor de revanche match tegen SSS DS4. Twee weken terug wisten de dames bij de thuiswedstrijd met moeite de 3-2 overwinning binnen te slepen. Met nieuwe vastberadenheid en de terugkeer van coach Heiko werd er gehoopt op een beter resultaat dan bij de vorige wedstrijd.

De opstelling voor de 1e set was als volgt; Marcella & Hendi op midden, Renske & Ardjuna op buiten, Mandy als spelverdeler, Tessa als diagonaal en Jorin als libero. De set begon sterk voor Woudenberg, er was dominant spel waar SSS geen antwoord op had. De eindstand was dan ook 9-25.

 De 2e set gaf een heel ander beeld. Ten eerste werden 5 van de 6 spelers van SSS vervangen waardoor Woudenberg een nieuw team tegenover zich had. Er kwam een verslapping in het spel waar SSS goed gebruik van maakte. De wissel van Martine voor Tessa op de diagonaal positie mocht ook niet meer baten en de set werd verloren met 25-18.

In de 3e set werden aanpassingen gemaakt. Marcella verliet het midden om Renske op buiten te vervangen. Cindy kwam vervolgens in het spel op midden. Het was duidelijk dat SSS goed in haar spel was gekomen. Waar in het begin van de wedstrijd de serviceopdrachten van de coach goed gevolgd werden, kon opgemerkt worden dat naarmate de wedstrijd verder ging de service begon te verslappen. Het wegvallen van de servicedruk gaf SSS de ruimte om het eigen spel te spelen. De verslapping van de vorige set werd gelukkig wel opgepakt en Vallei Accountans/Dames 1 wist de set binnen te slepen met 21-25.

 De opstelling van de 3e set bleef ongewijzigd bij het begin van de 4e set. Uiteindelijk was het een wedstrijd waarbij 1 zijde van het veld de winnende zijde was. Maar toch moet naar het eigen spel gekeken worden, slordigheden en een nieuwe dip van de Woudenbergse dames, ondanks de wissel van Renske voor Ardjuna, zorgden voor een 25-21 verlies.

Wéér een 5e set, helaas. De eindopstelling van set 4 bleef staan maar in de 1e helft van de set leek de setwinst moeilijk te gaan worden. De veldwissel vond plaats bij een achterstand van 8-7. Maar de dames waren het zat, deze set moest gepakt worden en dit werd dan ook gedaan met een stand van 10-15.

Voor nu kunnen de dames genieten van het Herbstmeisterschaft en een poging doen om zichzelf te herpakken voor de tweede seizoenshelft. De volgende wedstrijd is op 10 januari tegen de nr.3 in de competitie, Toesj. Deze vindt plaats om 18:15, thuis in De Camp.