Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

De derde wedstrijd van de competitie moest Vallei Accountants/Dames 1 het opnemen tegen de koploper TweeVV in Ede.

Wetende dat er veel van deze wedstrijd af zou hangen, begonnen in de basis Mandy van der Vaart, Renske Hardeman, Hendi de Greef, Carina den Ouden, Ardjuna Roodschild Koning, Marcella de Kruif en wederom Jorin van der Lee als libero. Cindy Moesbergen en Martine Leijenhorst konden niet meespelen vanwege een blessure. Hierdoor was de wisselmogelijkheid erg beperkt, want alleen Tessa van den Pol kon ingezet worden.

De eerste set waren de teams aan elkaar gewaagd en liepen de punten gelijk op. TweeVV was verdedigend erg goed, maar aanvallend was Woudenberg beter. Hierdoor werd de set met 18-25 gewonnen door de Woudenbergse dames.

Met dezelfde opstelling begon Woudenberg de tweede set. De dames leverde minder mooi spel en hebben de gehele set tegen een achterstand aangekeken. Aan het eind van de set kwam de vechtersmentaliteit weer boven, maar dit mocht niet meer baten. Deze set werd verloren met 25-23.

Voor de derde set voerde het coaching duo Heiko Huijerman en Jeroen van Holland een verassende wissel door. Tessa kwam op de plaats van Carina op diagonaal en Carina nam de positie in van Ardjuna op buiten. Ook deze set was enorm spannend met opmerkelijk veel lange rally’s. Er werd goed verdedigd en geblokkeerd en hiermee pakte de dames de winst waardoor ze op 1-2 voorsprong kwamen.

Never change a winning team zo begon Woudenberg aan de vierde tevens laatste set. Hendi had een mooie servicereeks waardoor de dames een grote voorsprong opbouwde, deze hebben ze niet meer weggegeven. De set werd gewonnen met 15-25 en hiermee was de 1-3 overwinning een feit.

Aankomende week hebben de dames een iets ander programma. Deze keer nemen ze het donderdagavond om 21:15 uur in de Camp op tegen Invicta. Er wordt weer gehoopt op veel steun van het publiek!