Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Na de zware voorbereidingen voor het nieuwe seizoen heeft Vallei Accountants/Dames 1 met de geselecteerde speelsters bij de eerste wedstrijd gelijk de winst gepakt.

Ondanks een aantal blessures was het hele team aanwezig in Heteren, onder leiding van fanatieke trainer/coach Heiko Huijerman. Helaas kon de andere trainer/coach, Jeroen van Holland, er niet bij zijn.

De eerste set begonnen Tessa van den Pol, Cindy Moesbergen, Martine Leijenhorst, Renske Hardeman, Marcella de Kruif en Carina den Ouden in de basis. Met versterking Mandy van der Vaart, Hendi de Greef, Ardjuna Roodschild Koning en Jorin van der Lee op de bank. Vallei Accountants/Dames 1 startte de eerste set met een goede service druk. De strijdlust zat er goed in en daarom werd de set gewonnen met 21-25.

Met dezelfde opstelling begon het team de tweede set. Bijna de hele set werd tegen een achterstand aangekeken. Om de aanval en de pass te versterken, werden Hendi en Ardjuna ingezet. Bij een gelijke stand van 23-23 liep Martine een enkelblessure op. Ondanks de schrik heeft Carina de set mooi uitgeserveerd en wonnen de dames met 23-25.

De derde set bleef Ardjuna in het veld staan en werd Mandy ingezet als spelverdeler. De set begon stroef en Vallei Accountants/Dames 1 kwam op een achterstand terecht, ook wel de bekende ‘derde set dip’ van Volleybalvereniging Woudenberg. Gedurende de hele set bleef het team deze achterstand houden. De dames verloren deze set met 25-14.

De vierde set kwamen de dames weer helemaal terug met een betere pass en een sterke aanval. Onder andere door de goede servicereeks van Hendi kwam het team terecht op een grote voorsprong. Woudenberg wist deze voorsprong te behouden en won de set met 19-25 en daarmee de wedstrijd met 3-1.

Zaterdag 4 oktober spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd in de Camp om 18:15 uur, kom ze ook aanmoedigen!