Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen woensdag 28 mei werd met een laatste speelronde de 40ste editie van het Jumbo Kolfschoten Recreatietoernooi Woudenberg afgesloten. In de meeste poules was de winnaar en verliezer al bekend, in enkele werd nog een laatste strijd geleverd. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. In totaal deden er 24 teams mee in 3 heren- en 1 damespoules.

Bij de heren werd het team Autoschade Schreuder ruim kampioen in de hoogste poule (A). Zij mochten dan ook de beker en taart in ontvangst nemen. Het team van Woudenberg 6 degradeert kansloos uit deze hoogste poule. In poule B werd het nieuw team Heren 007 verrassend winnaar en promoveert naar de A-poule. TV de Bree degradeert uit de B-poule. In poule C werd Adventure kampioen en promoveert naar de B-poule. Het team Gemeente Woudenberg eindigde op de laatste plaats.

Bij de dames werd Set Up 1 kampioen. De beker en taart waren dan ook dik verdiend. Set Up 1 degradeert naar de B-poule. Set Up 4 eindigde afgetekend op de laatste plaats.

Voorzitter Rien Wolfswinkel dankte de organisatie (mn. Job Voorburg), de sponsoren Jumbo Kolfschoten en Lammert Wilbrink bv en andere betrokkenen voor hun inzet.