Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Nieuws

Geen training op dinsdag 20 en donderdag 22 februari

Geen training op dinsdag 20 en donderdag 22 februari

Al eerder deelden we een aantal data met jullie waarop de trainingen niét door zullen gaan. Omdat we ons voor kunnen stellen dat jij ze niet direct in je agenda hebt genoteerd, herinneren we je er nog even aan. Aanstaande dinsdag 20 en aanstaande donderdag 22 februari wordt er NIET getraind vanwege de voorjaarsvakantie.

Inschrijving Recreatietoernooi 2024 gestart!

Inschrijving Recreatietoernooi 2024 gestart!

Recreantenteams kunnen zich weer inschrijven voor het 48e recreatietoernooi! Ben jij die sportieveling die tussen 17 april en 5 juni een aantal woensdagavonden een gezellig balletje wil slaan met teamgenoten, vrienden, collega’s of familie? Meld je team dan hier aan. Meer informatie vind je hier.

Heren 1 pakt volle buit

Heren 1 pakt volle buit

Focus4U Heren1 is nog steeds een gehavende ploeg. Het goede nieuws van afgelopen zaterdag was wel dat de huidige selectie compleet was. Koos Jol en Niels de Roos waren lang afwezig, maar waren er gelukkig bij. Marnix de Bruin heeft sinds afgelopen week last van zijn schouder en ging de strijd aan met pijnstillers. Ook Ties Haket begon niet helemaal fris aan de wedstrijd. Jochem Koetsier was weer redelijk hersteld na de blessure aan zijn voet.

read more…

Word lid van de ‘Club van 100’ en steun Volleybalvereniging Woudenberg!

Word lid van de ‘Club van 100’ en steun Volleybalvereniging Woudenberg!

Wat begon als een mooie suggestie tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is inmiddels een feit: we lanceren onze ‘Club van 100’.

Op zoek naar hogere inkomsten voor onze vereniging werd dit idee geboren. De tweede doelstelling is het zoeken van de verbinding met o.a. oud-leden en familieleden en bekenden van onze huidige leden.

Voor het lidmaatschap van onze Club van 100 vragen wij een jaarlijkse bijdrage van € 100*.
read more…

Tandarts Scherpenzeel nieuwe kledingsponsor Heren 2

Tandarts Scherpenzeel nieuwe kledingsponsor Heren 2

Afgelopen zaterdag mocht Volleybalvereniging Woudenberg een nieuwe (kleding) sponsor verwelkomen: Marijn Verloop van Tandarts Scherpenzeel heeft Heren 2 voorzien van nieuwe inspeelshirts. Voor dit team een mooie kers op de taart van een tot nu toe zeer succesvol seizoen. Welkom Marijn!

Champagnetoernooi 2024

Champagnetoernooi 2024

Op donderdag 4 januari vond ons jaarlijkse champagnetoernooi weer plaats. Een mooie mix van senioren, recreanten en jongens A speelde in 6 teams een avondvullend programma aan wedstrijden. Bovendien proostten we met z’n allen op een mooi, sportief nieuw jaar. Dank aan Dames 1 voor de organisatie! read more…

Onze sponsoren: