Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Nieuws

Nieuwe coach en trainer Heren 2

Nieuwe coach en trainer Heren 2

Door het vertrek van Bertil v.d. Vliert naar SSS moest er voor Heren 2 (net gepromoveerd naar de 1e Klasse) worden gezocht naar een nieuwe trainer/coach. Goed nieuws: oude bekende Silvan Valkenburg is weer terug op het honk. Hij zal het komende jaar de heren trainen en coachen. Welkom terug Silvan en we wensen je samen met Heren 2 veel plezier en succes!

Heren 1 start seizoen met winst

Heren 1 start seizoen met winst

Na een lange zomerstop en een dito voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver. Focus4U/Woudenberg stond te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Na een teleurstellend vorig seizoen, waarin lang degradatie een realistische mogelijkheid was, stond de ploeg vol frisse energie aan de start van het seizoen.
read more…

Verlenging sponsorcontract Autorijschool Geijtenbeek

Verlenging sponsorcontract Autorijschool Geijtenbeek

Volleybalvereniging Woudenberg is blij om te kunnen melden dat het al lang lopende sponsorcontract met Autorijschool Geijtenbeek opnieuw met drie jaar verlengd. Wim is met zijn autorijschool al lang bij ons aan boord en ook nog eens een trouwe deelnemers aan de jaarlijkse volleybalclinic met onze sponsor. We bedanken Wim voor zijn steun aan de vereniging!

Loterij van start

Loterij van start

Morgen vindt de allereerste loterij van het seizoen weer plaats! Dit jaar is het de beurt aan Heren 1 om het te organiseren. Na hun wedstrijd van 18.30 uur is het zover. Tot dan!

Zaalschema

Zaalschema

Met dank aan Koos Jol is er ook voor seizoen 2023/2024 een nieuw zaalschema gemaakt, zodat je in één oogopslag kunt zien welke teams op welke velden spelen, welke trainers en coaches er bij de diverse teams horen en welke klasses ze spelen. Je bekijkt het PDF hier

Grote Clubactie van start

Grote Clubactie van start

Ga jij voor de prijs?!

De grote clubactie is van start gegaan! Hiermee steun je onze club enorm.
De senioren en jeugd hebben een digitale verkooplink ontvangen via de mail. De mini’s hebben het fysieke verkoopboekje met QR-code gekregen. Zoals je ziet zijn er mooie prijzen te winnen voor de teams en personen die de meeste lootjes verkopen!

read more…

Verlenging sponsorcontract Stuurman Administratieve Dienstverlening

Verlenging sponsorcontract Stuurman Administratieve Dienstverlening

Al sinds jaar en dag is Anton Stuurman van Stuurman Administratieve Dienstverlening trouwe sponsor van Volleybalvereniging Woudenberg. In de achterliggende periode is zijn betrokkenheid alleen maar toegenomen: Anton is inmiddels onderdeel geworden van Heren 3. We zijn blij om te kunnen melden dat Anton zijn sponsorconctract met de vereniging weer met drie jaar heeft verlengd!

Sponsoring Bouwbedrijf Eurokam

Sponsoring Bouwbedrijf Eurokam

Het duurde even, maar op dinsdag 12 september 2023 was het dan zover: de Jongens A kregen hun nieuwe trainingsjassen. Deze zijn gesponsord door Bouwbedrijf Eurokam uit Woudenberg. We heten deze nieuwe kledingsponsor hartelijk welkom en bedanken Mustafa Kötelioglu en Emel Onder voor hun steun aan onze vereniging en vooral aan de Jongens A!
Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

 
Wat was dit leuk!

Gisteren hebben we het nieuwe seizoen geopend door bubbelvoetbal te spelen in de Camp. Teams van 5 tegen elkaar en beuken maar!

De bumperballen werden verzorgd door NL Bubbelvoetbal
 

read more…

Onze sponsoren: