Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Nieuws

Het volleybalvriendenboek van Naomi

Het volleybalvriendenboek van Naomi

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 4 oktober werd er ingestemd met haar benoeming tot nieuwe secretaris: Naomi de Leeuw. Naomi wist begin van dit seizoen haar weg naar Woudenberg te vinden vanuit Scherpenzeel, speelt sindsdien bij Dames 3 en kon door onze vorige secretaris Imke al snel enthousiast gemaakt worden voor haar vrijwilligersfunctie.

Ben jij ook zo benieuwd wie onze nieuwe secretaris is, wat voor werk ze doet, welk drankje je haar aan kunt bieden in De Camp en welke keuzes ze maakt in het ‘this or that’ lijstje in ons vriendenboek

Ledenbeheer up to date houden

Ledenbeheer up to date houden

Onze ledenbeheerder Letty geeft ons als PR-commissie altijd netjes door van wie we afscheid nemen en wie we welkom heten bij onze vereniging, waar wij als PR dan weer de nodige acties op ondernemen.

We halen mensen weg uit/voegen ze toe aan de verjaardagskalender op onze website, we controleren eens in de zoveel tijd of er nog mensen bij ons vrijwilligersoverzicht of in ons volleybalvriendenboek staan die geen lid meer zijn en we voegen nieuwe leden toe aan het adressenbestand voor de VolleyVaria.

Voor laatstgenoemde geldt, dat we geen mensen verwijderen uit dit ledenbestand. Het kan namelijk best zo zijn dat je stopt met volleyballen, maar het wel leuk vindt om op de hoogte te blijven van ons verenigingsnieuws. Dat kan natuurlijk via Instagram en Facebook, maar ook via de VolleyVaria. Mocht je je daarvoor af willen melden? Dan kun je dat zelf doen via de button onderin de VolleyVaria die je gedurende het seizoen elke maand van ons ontvangt!
Spelerspassen worden digitaal

Spelerspassen worden digitaal

De Nevobo is bezig met een nieuw (uitgebreider) Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Onderdeel daarvan is een digitale variant van de spelerspas, met daarop de gegevens van iedere speler/speelster. Naar verwachting wordt die nieuwe versie van het DWF binnen enkele maanden in gebruik genomen.

Leden wiens de spelerspas per 31 augustus 2021 is verlopen, krijgen geen nieuwe spelerspas meer. Alleen voor nieuwe leden die nog géén spelerspas hadden, wordt nog een spelerspas aangemaakt. De spelerspassen die per 31 augustus 2021 zijn verlopen, blijven komend seizoen gewoon geldig.

Zodra hierover meer bekend is, zal de Nevobo ons informeren over dit nieuwe DWF.

Rabo Clubsupport: we kunnen stemmen!

Rabo Clubsupport: we kunnen stemmen!

Je kunt als lid van de Rabobank nu (t/m 25 oktober) jouw stem uitbrengen op onze vereniging! Met jouw stem zorg je voor extra financiële ondersteuning, waar we weer leuke dingen mee kunnen doen of nieuwe materialen aan kunnen schaffen.
 
Doe jij mee? Ga naar je Rabobank app, Rabo Online Bankieren of vind onze vereniging hier.
Tel-, fluit- en zaalwachtschema

Tel-, fluit- en zaalwachtschema

De eerstvolgende thuiswedstrijden in De Camp vinden plaats op 9 oktober. Voor alle thuiswedstrijden (van de eerste seizoenshelft) heeft onze scheidsrechterscoördinator Gemma weer een mooi schema gemaakt, om ervoor te zorgen dat er ook tellers, scheidsrechters en zaalwachten aanwezig zijn op deze dagen.
 
Je vindt ‘m hier. Op deze pagina kun je dan ook meteen even bekijken hoe dat digitale wedstrijdformulier ook alweer ingevuld moest worden en de handleiding voor de zaalwachten doorlezen.
Coronaregels Sportcafé de Camp

Coronaregels Sportcafé de Camp

Met ingang van vandaag, zaterdag 25 september, geldt de anderhalve meter maatregel niet meer. Iedereen is in principe dus van harte welkom, maar:

o   Bij binnenkomst van het sportcafé wordt altijd gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs door middel van het vaccinatiebewijs of een actuele en geldige PCR test;

o   Zonder geldig vaccinatiebewijs of PCR test word je helaas niet binnen gelaten;

o   Bij toegang ontvang je een gekleurd polsbandje. Zorg ervoor dat je deze goed zichtbaar draagt.

Controle op toegang vindt alleen plaats voor toegang van het sportcafé. Dat betekent dus dat alle sporters van onze vereniging die alleen maar gebruik maken van de sportfaciliteiten niet gecontroleerd zullen worden. Deze controle vindt pas plaats als je voor, na of tijdens je sportactiviteiten gebruik wil maken van het sportcafé. 

De medewerkers van Sportcafé de Camp willen het liefst iedereen toelaten. Gastvrijheid is voor hen het allerbelangrijkste. Ze moeten echter waken voor de veiligheid van al hun gasten. De laatste loodjes van deze Coronapandemie zijn misschien wel het zwaarst. Laten we het samen goed doen en zorgen voor elkaars veiligheid. Het team van sportcafé De Camp vertrouwt erop dat iedereen begrijpt dat deze toegangsmaatregel tot het sportcafé noodzakelijk is. Zij hopen dat ze snel weer iedereen zonder coronatoegangsbewijs of PCR test toe kunnen laten.

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doen wij weer mee met Rabo ClubSupport!
 
“Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.”
 
Van 4 tot 25 oktober kun jij, als lid van de Rabobank, je stem uitbrengen. Tussen 1 en 14 november zijn de finale uitreikingen en horen wij welke financiële ondersteuning we op basis van het aantal verkregen stemmen krijgen. Kleine moeite toch? We houden je op de hoogte!

Je vindt onze deelnemerspagina hier
Grote Clubactie

Grote Clubactie

De Grote Clubactie is vernieuwd en eenvoudiger dan ooit. We verkopen (online) loten voor € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze vereniging. Jij doet toch ook mee?

Stuur deze link naar al je vrienden, familie, collega’s en andere bekenden en dan hopen we op een mooie opbrengst.


Algemene Ledenvergadering 4 oktober

Algemene Ledenvergadering 4 oktober

Het seizoen is weer begonnen! Zoals ieder jaar aan het begin van het seizoen, hebben we ook nu de Algemene Ledenvergadering weer ingepland staan. Deze vindt plaats op maandagavond 4 oktober.

Je maakt onder andere kennis met onze (voorgestelde) nieuwe secretaris, er wordt gestemd over contributie, een vervroegde opzegtermijn en het invoeren van een VOG voor vrijwilligers. Belangrijke thema’s dus om je mening over te geven!

Je vindt de complete agenda voor deze vergadering hier.

 

 

Onze sponsoren: