Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

PR en sponsoring

 

Volleybalvereniging Woudenberg staat als actieve vereniging met circa 180 enthousiaste volleyballers midden in de Woudenbergse samenleving. In dat kader vinden we het belangrijk om daar waar mogelijk de publiciteit te zoeken. Dit om geïnteresseerden te informeren over het wel en wee van de vereniging, maar bijvoorbeeld ook om onze sponsoren de nodige publiciteit te bezorgen.

 

Voor onze vereniging is de portefeuille Sponsoring & PR een erg belangrijke. Publiciteit zoeken we via via de media en via de social media, met name onze eigen Facebook pagina!

 

Het PR-team regelt alle externe communicatie en zorgt ervoor dat we binnen en buiten de vereniging zichtbaar en herkenbaar zijn en blijven. Het PR-team staat onder aansturing van Imke Jacobs.

 

Website

 

De website wordt beheerd door Imke Jacobs met technische ondersteuning door Sebastiaan Beterams van TIAAN.nl. Is er nieuws dat je graag op de website geplaatst wilt zien? Stuur dan een email naar pr@volleybalwoudenberg.nl.

 

VolleyVaria (nieuwsbrief)

 

Meerdere keren per jaar verspreiden wij onze digitale nieuwsbrief: de Volley Varia. Meer informatie is hier terug te vinden. 

Contact

Het PR-team is te bereiken via email: pr@volleybalwoudenberg.nl

Diverse links

Bestuur

Nieuwsbrief

Sponsoring

Volleybalvereniging Woudenberg staat als actieve vereniging midden in de Woudenbergse samenleving. De contributies van onze leden zijn de voornaamste bron van inkomsten, maar daarnaast zijn de sponsorinkomsten een belangrijke bron van inkomsten.

Als vereniging zijn we erg blij met een trouwe en groeiende groep aan sponsoren. Zij maken het mede mogelijk dat onze teams binnen en buiten Woudenberg ons visitekaartje staan en opgeteld zijn onze sponsoren er mede debet aan dat we als vereniging een gezond huishoudboekje kunnen laten zien.

Heeft u interesse om ook sponsor te worden? Lees dan verder voor de mogelijkheden.

1. Teamsponsoring

U kunt zich als sponsor verbinden aan één van onze teams; dan verschijnt uw logo op de shirts van het betreffende team. Met onze teamsponsoren sluiten wij driejarige contracten af met bij voorkeur een investering in kleding in het eerste contractjaar en jaarlijkse financiële bijdragen in de jaren daarna. Dat laatste is geen absolute voorwaarde, maar heeft wel onze voorkeur. Als het gaat om sponsoring van Heren 1 en Dames 1 is een dergelijke financiële bijdrage wel een vereiste.

Geïnteresseerd? Email dan naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl.

2. Reclamedoeksponsor

Als vereniging hebben wij de mogelijkheid om een reclamedoek te plaatsen in Sporthal De Camp. De doeken hangen vol in het zicht van de tribunes en leveren derhalve veel zichtbaarheid op. Velen gingen u al voor; de regelmatige bezoekers van Sporthal de Camp kunnen de doeken niet ontgaan. De doeken zijn beschikbaar in twee formaten; ook deze vorm van sponsoring wordt in een driejarig contract vastgelegd.

Geïnteresseerd? Email dan naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl.

3. Vriend van de Volleybalvereniging

Naast de eerder genoemde vormen van sponsoring bieden we de mogelijkheid om Vriend van de Volleybalvereniging te worden. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 100 per seizoen. De status van Vriend levert u een logo-vermelding op onze website op en daarnaast toegang tot netwerkbijeenkomsten die wij tweemaal per jaar organiseren. Eén van die twee bijeenkomsten is altijd een volleybalclinic met afwisselend Heren 1 of Dames 1. Een succesnummer! De andere bijeenkomst krijgt altijd een andere invulling; zo zijn we een aantal jaren geleden met een groep sponsoren, Vrienden en leden naar enkele wedstrijden van het WK-beachvolleybal op De Dam in Amsterdam geweest.

Geïnteresseerd? Email dan naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl.

4. Adverteerder Volley Varia

Als instap-optie voor sponsoring kunt u zich melden als adverteerder voor de Volley Varia. U wordt dan als zodanig vermeld op onze website. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 50 per seizoen.

Geïnteresseerd? Email dan naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl.

5. Maatwerk

Uiteraard gaan we ook graag met u in gesprek als u wel iets voor de vereniging wilt betekenen, maar niet middels één van de eerder genoemde sponsorvormen. Maatwerk is altijd mogelijk en bespreekbaar!

Geïnteresseerd? Email dan naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl.

 

Contact

De coördinator sponsoring is te bereiken via het volgende email adres: sponsoring@volleybalwoudenberg.nl

Diverse links

Bestuur

Nieuwsbrief

Deze sponsoren zijn u voor gegaan: