Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

De NEVOBO is op zoek naar een ambassadeur bij elke volleybalvereniging in Nederland die onze contactpersoon wordt richting de geweldige evenementen die er aan zitten te komen volgend jaar, namelijk het: 

WK Beachvolleybal – 26 juni t/m 5 juli 2015
Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam zijn de trotse gaststeden van het eerste WK Beachvolleybal op Nederlands zand. In iedere stad zal een stadion worden opgetrokken op een unieke plek. Den Haag heeft in 2015 de meest bijzondere; daar zal een drijvend stadion op de Hofvijver worden aangelegd. 

EK Volleybal Dames – 26 september t/m 4 oktober 2015
Daarnaast komt ook het EK Volleybal naar Nederland! De laatste keer dat het continentale kampioenschap op vaderlandse bodem werd gespeeld, was in 1995 in Arnhem. Tijdens het EK Volleybal 2015 mikt Nederland sowieso op een plek in de halve finales, die in Ahoy zullen worden gespeeld.

Om deze evenementen al een boost te geven bij jouw club krijgt de ambassadeur een promotiepakket toegestuurd waarvan hij gebruik kan maken in de sporthal en op de website. Daarnaast krijgt de ambassadeur nog veel meer, dit is onder andere te vinden in de Flyer WK-EK ambassadeur. Ook profiteert de gehele vereniging hiervan, want via de ambassadeur kunnen er kaarten gekocht worden waaraan een leuke actie is gekoppeld, deze is ook te vinden in de bijlage Ambassadeur kaartverkoop.

Ben jij de ambassadeur voor jouw vereniging? Of ken jij iemand binnen de club voor wie dit op het lijf geschreven is?

Meld je dan nu aan via join@nevobo.nl!