Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag, 4 oktober 2014, heeft de eerste loterij van Volleybalvereniging Woudenberg plaatsgevonden. Deze loterij was een initiatief van de eindfeestcommissie om zo geld in te kunnen zamelen voor o.a. het eindfeest. Deze eerste poging was direct een succes!

Al in de middag werden er diverse posters opgehangen in de sporthal en in de kantine met de aankondiging van de loterij. De prijzen waren reeds neergezet in de sportkantine waar iedereen een kijkje kon nemen bij wat er te winnen viel. Vanaf ongeveer vijf uur begon de lotenverkoop, de jongens van de JC1 liepen door de kantine en de sporthal om de lootjes te verkopen. Na afloop van de wedstrijden van de Heren 1 en Dames 1 werden er nog enkele loten verkocht waarna de prijsuitreiking begon.

De prijsuitreiking begon rond half negen en werd gepresenteerd door Hendi de Greef onder assistentie van Tessa van den Pol, ook werd de prijsuitreiking vastgelegd door Martine Leijenhorst. Allereerst werden de sponsoren bedankt voor hun bijdrage aan de loterij; Gebroeders van Egdom, Pedicuresalon Angenes, Evert Leijenhorst Kamperplanten Groothandel, De Greef Veevoeders en J. van den Pol bakkerij. De prijzen bestonden onder andere uit een hortensia, citroentaart, bioscoopbon en nog vele andere prijzen. De sfeer in de kantine was goed en elke prijs werd dan ook onder luid applaus en gejuich opgehaald.

De volgende loterij zal plaatsvinden op zaterdag 18 oktober na de wedstrijd van Heren 1, deze begint om kwart over zes. Elke week zal de commissie haar best doen om zo veel mogelijk prijzen aan te kunnen bieden. De prijzen zullen per week variëren, maar er zijn ook een aantal terugkerende prijzen.

Tot slot willen wij de jongens van JC1 nogmaals bedanken voor hun enthousiasme bij het verkopen van de loten. U bent alle welkom bij de volgende loterij op 18 oktober om deze een nóg groter succes te maken!

Met vriendelijke groet,

De eindfeestcommissie