Een verslag van de start van het seizoen 2014-2015 Cool Moves Volley , zoals we tegenwoordig het minivolleybal noemen.

De eerste wedstrijden in Voorthuizen zitten erop. “De kop is er af”  zo meldde de regiowedstrijdleiding Gepko Hahn. Ook de trainingen in de Camp zijn alweer in volle gang. We hebben 4 teams, nivo 2, 3, 5 en 6. Zij worden getraind en gecoacht door Margot Sturkenboom, Johan de Kruijf, Berrie van Kampen, Renske Hardeman, Wendy van de Bovenkamp en Gerdine de Kruif. Fijn dat zij zich dit seizoen weer inzetten voor de jongsten onder ons.

Margot heeft de wedstrijdschema’s gemaakt. Mochten ouders niet kunnen graag onderling ruilen.

Arina Evers heeft de tassen met shirts en wedstrijdmappen weer uitstekend verzorgd. Daarnaast zet zij zich in voor de Grote Clubactie.

De CMV teams worden gesponsord door de “Sport en Dieren shop” in Woudenberg.

Voor de eerste wedstrijden begonnen,  werd er donderdag 18 september gelijk een ouder/kind toernooi  georganiseerd door de trainers. Dit was een goed moment om de ouders wegwijs te maken t.a.v. het fluiten en tellen bij de mini’s. Er was veel belangstelling voor deze avond. De ouders deden enthousiast mee. Daar zijn wij erg blij mee, want zonder ondersteuning van ouders zou de vereniging niet kunnen draaien.

De uitslagen van de wedstrijden worden bijgehouden op onze website, waar men ook kan zien in welk team de kinderen spelen.

Er zijn alweer “nieuwe” kinderen enthousiast aan het meetrainen. Zij mogen een paar keer mee trainen en na 2-3x, worden zij aangemeld bij het wedstrijdsecretariaat. Het eerste half jaar worden er in principe geen wedstrijden gespeeld.

Tijdens de trainingen worden “volleybal” technieken aangeleerd, maar ook veel balspelen gedaan. Dit is om de kinderen “balvaardig” te maken zoals dat heet en daarnaast om het teamgebeuren te stimuleren en uiteindelijk om een “goede” volleyballer te worden.  De trainers kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Bent u een volleybal liefhebber en vindt  u het leuk om kinderen te begeleiden bij het volleybalspel, dan kunt u dit overleggen met Margot Sturkenboom. Zij traint de kinderen op de donderdag.

Naast trainingen en wedstrijden willen we met en voor de kinderen ook wat andere activiteiten organiseren. Ook hiervoor hebben we ouders nodig.

Het gaat om bijvoorbeeld  het sinterklaasfeest, een instuif voor schoolkinderen/ vriendjes, een ouder/kind toernooi en eventueel een eindfeest. Graag zouden wij 2-3 ouders willen vragen om mee te participeren in deze organisatie. U kunt dit aangeven bij Margot of bij ondergetekende.

Voorlopig bent u zo weer op de hoogte van de voortgang van onze Cool Moves Volley.

Bij vragen mail naar info@volleybalwoudenberg.nl

Wordt vervolgd.

Jayne Baas

rssfeedtwitterfacebook

Sponsor Dames 1

Sponsor Heren 1

Sponsoren

Lammert Wilbrink EWIJK_Logo-PC facebook 360 x 180Geijtenbeekde BartjumbodigishopSportshop Woudenberg Stuurman