Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Na de 1-3 overwinning van vorige week, konden het volleybalteam Vallei Acountants/Dames 1 uit Woudenberg er zaterdag 4 oktober thuis in De Camp weer tegen. Naast Martine Leijenhorst, die vorige week vanwege een enkelblessure uitviel, was het team weer compleet. In de basis stonden Mandy van der Vaart, Cindy Moesbergen, Ardjuna Roodschild Koning, Carina den Ouden, Hendi de Greef, Renske Hardeman en libero Jorin van der Lee. 

De eerste set van de wedstrijd begon goed. Totdat de tegenstander terugkwam en een voorsprong opbouwde tot 20-24. Al vechtend kwamen de Woudenbergse dames terug en versloegen de tegenpartij in deze spannende set met 27-25.

Met dezelfde opstelling begonnen Woudenberg de tweede set. De start was wisselvallig er werd geen grote voorsprong opgebouwd. Toen er rust in de pass kwam kon de aanval worden opgezet. Hierdoor werd er een eindsprint gemaakt en kon de set worden afgesloten met een winst van 25-19.

De derde set werd Cindy ingewisseld voor Marcella de Kruif en kwam Tessa van den Pol op de plek van Carina. Met deze nieuwe spelers was het begin van de set nog onrustig doordat het team aan elkaar moest aanpassen. Nadat er een aantal punten gespeeld waren kwam het team in het ritme en werd de set keurig afgesloten.

De laatste set was de opluchting bij het team te zien. Deze set kwam Dimphany Hendrikse, een geleende speelster uit Dames 2, op de plek van Ardjuna. De set begon meteen met een goede servicereeks, er werd mooi volleybal laten zien en de punten kwamen dan ook snel binnen. Deze set werd relatief makkelijk uitgespeeld en werd gewonnen met 25-17.

Met een eindstand van 4-0 is deze volle overwinning een feit waar het hele team trots op mag zijn. Volgende week mogen de dames er weer tegen aan in Ede.

IMG_3592