Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Na een korte winterstop heeft Vallei Accountants/Dames 1 weer een wedstrijd gespeeld. In de afgelopen wedstrijden hebben de dames een aantal punten laten liggen. Dit jaar willen de Woudenbergse dames dat anders doen. Een nieuw jaar en dus ook nieuwe kansen voor dit team.

In de basis stonden Martine en Ardjuna op buiten, Marcelle en Hendi op midden, Mandy als spelverdeler, Tessa als diagonaal en Jorin van der Lee als libero.  De eerste set begon goed. De Woudenbergers hadden een sterke service en kwamen al snel tot een voorsprong. Toch kwamen de teams gelijk te staan met 16-16. Woudenberg voelde de druk en zette weer een tandje erbij. Uiteindelijk werd de set gewonnen met 25-17.

De opstelling werd in de 2e set niet veranderd. Deze set begon niet goed. De tegenstander kreeg een goede service en bij Woudenberg verslechterde de service. De dames begonnen met een achterstand. Ardjuna werd daarom gewisseld voor Renske. Renske kwam goed in het spel en het team kwam er weer bovenop. Uiteindelijk werd de set door het Woudenbergse team gewonnen met 25-20.

De opstelling van de 3e set bleef ongewijzigd. In deze set werd mooi volleybal laten zien. Tessa was sterk op de diagonaal en ook de andere meiden vochten voor de bal. Op deze set was niks aan te merken en werd gewonnen door Woudenberg met 25-14.

In de 4e set bleven we ook met dezelfde opstelling staan. Helaas had Woudenberg een slechte start. Ondanks de wissel van Ardjuna voor Martine kwamen de dames er niet bovenop. De dames hadden moeite met erboven op komen en uiteindelijk was er een achterstand van 23-18. Carina kwam, na een lange tijd van blessure, er weer in voor Tessa. Tessa had een mooie wedstrijd gespeeld, maar er moest iets gebeuren om het team te veranderen. Woudenberg vocht voor elke bal en zo kwamen ze punt voor punt dichter bij de tegenstander. De dames hebben laten zien dat ze kunnen vechten en uiteindelijk wonnen ze de set met 27-25.

Mede dankzij het fijne publiek en de aanmoediging van onze sponsor Vallei Accountants hebben de dames een mooie wedstrijd gespeeld. Ze kijken er tevreden op terug en behouden hun koppositie in de poule. Volgende week moet het team naar Otterlo om, hopelijk, weer het maximaal aantal punten te pakken.