Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag had het team Vallei Accountants/Dames 1 uit Woudenberg een belangrijke wedstrijd voor de boeg. De dames moesten het opnemen tegen de koploper van de competitie, SSS Dames 3.

De eerste set begon met Jorin als spelverdeler, Martine als diagonaal, Amber en Marcella op buiten, Hendi en Laura op midden en Kim als Libero. De dames begonnen sterk en kwamen met 9-2 voor te staan. SSS pikte dit niet en zette alles op alles, er werden 3 speelsters gewisseld en SSS kwam gevaarlijk dichtbij. De teams gingen gelijk op, maar na ruim een half uur spelen pakte Woudenberg de winst met 28-26.

De tweede set gingen de Dames verder waar zij de eerste set mee eindigden. Woudenberg begon opnieuw met een voorsprong door de sterke aanval. Echter kwam SSS weer erg dichtbij, maar SSS wist de Woudenbergse libero Kim niet kapot te spelen. Het was opnieuw een lange spannende set, maar weer wisten de Woudenbergse dames het langer vol te houden en wonnen zij met 26-24.

In de derde set begon Manouk in de basisopstelling nadat zij er de voorgaande set als wissel in was gekomen.  De rest van de opstelling bleef hetzelfde. In tegenstelling tot de voorgaande sets, begon Woudenberg deze set met een achterstand. Maar zoals coach Jeroen van Holland al zei: “hard werken wordt altijd beloond”. En dat deed Woudenberg zeker! De set werd afgesloten met 25-22 voor Woudenberg.

Vastberaden om de vierde set ook te winnen, ging Woudenberg verder zoals de vorige set geëindigd was.  Alleen was de energie op en werden er veel servicefouten achter elkaar gemaakt. Tessa en Suzanne werden nog ingezet, maar de set was al gespeeld en Woudenberg verloor deze set met 14-25.

Het was een zware, lange wedstrijd voor Vallei Accountants/Dames. Ze kijken echter met  trots terug op de winst. Woudenberg bevindt zich nu op de derde plaats met 1 punt verschil op de nummer 1. De komende wedstrijden zijn dus erg belangrijk. De dames hopen dan ook op veel aanmoediging tijdens hun volgende wedstrijd in Tiel aanstaande zaterdag 11 maart.