Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Vallei Accountants/Dames 1 een uitwedstrijd tegen BSVO in Otterlo. De dames wisten dat, wegens het lage plafond, de wedstrijd lastig zou worden en dat zij dus goed moesten passen.

Woudenberg begon de set met Amber en Manouk op buiten, Hendi en Laura op midden, Carina op de diagonaal, Jorin als spelverdeelster en Kim als libero. De dames kregen gelijk te maken met een stevige services druk van BSVO, waardoor de pass niet erg lekker liep. Woudenberg bleef achter de feiten aanlopen. Om het spel te veranderen kwam Marcella er halverwege de set in voor Amber. De dames kwamen nog iets terug, maar verloor de set uiteindelijk met 25-16.

De tweede set begon zoals de eerste set was geëindigd. De dames begonnen deze set sterker door een goeie servicedruk te zetten. De pass liep beter, waardoor er meer aangevallen kon worden. Ook gingen de dames voor elke bal, waaronder een goeie en knappe redding van Carina.  Maar BSVO gaf niet op en bleef steeds de nodige punten pakken. Uiteindelijk waren de woudenbergse dames sterker en wonnen zij de set met 21-25.

Ook de derde set bleef hetzelfde als de tweede set. Deze set wisten de dames de service van BSVO goed onder controle te krijgen en konden zo hun eigen spel spelen. Woudenberg maakten veel punten door mooie prikballen in het midden van het veld. Daar wist BSVO geen raad mee. Ook door een aantal drie-meter aanvallen van Manouk, wisten de dames deze set overtuigend te winnen met 17-25.

In de vierde set kwam Martine erin voor Carina. Jorin begon met een goeie servicereeks waardoor Woudenberg gelijk een voorsprong had. De dames waren deze set erg sterk. Er werd goed geserveerd, veel aangevallen en goed verdedigd. Marcella had nog een goeie redding met haar voet, die helaas onterecht werd afgefloten. Maar ondanks dat wist Woudenberg overtuigend de set te pakken met 15-25.

Op zaterdag 4 maart zal Vallei Accountants/Dames 1 haar volgende wedstrijd spelen tegen de koploper SSS Barneveld. Aangezien de dames deze wedstrijd uit hebben verloren, zijn zij erop gebrand om deze wedstrijd te gaan winnen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, dus de dames kunnen wel wat support gebruiken!