Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

We hebben er al eerder een berichtje aan gewijd; het einde van het sprookje van Focus4u Heren 1. Als vereniging willen wij toch nog wat extra aandacht schenken aan hun afscheid en daarom volgt er in de komende weken een reeks aan PR-acties:

– We trappen vandaag af met een artikel in De Woudenberger van deze week, met daarin een interview met Wessel en Pieter. We hebben ‘m voor jullie in stukjes geknipt, zodat hij ook hier leesbaar is!

– Aanstaande zaterdag EN volgende week zaterdag volgen er twee extra edities van de VolleyVaria. In de editie van aanstaande zaterdag blikken we terug met een bijdrage van onze voorzitter Jos en laten we alle spelers van Heren 1 aan het woord.

In de volgende editie zul je bijdragen vinden van trainer en coach Arnoud Holl, van Johan Janssen namens sponsor Focus4u en van Pieter de Kruif als wethouder Sport van de Gemeente Woudenberg.

– Volgende week zal er bovendien nog een extra artikel in De Woudenberger verschijnen, waarin het succes van Heren 1 de afgelopen jaren nogmaals in de schijnwerpers wordt gezet.