Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Wauw, wat een prachtige volleybalzaterdag was dat gisteren! Omdat wij niet kunnen en niet willen kiezen uit alle hoogtepunten, hieronder een samenvatting. De uitgebreide berichten met foto’s en video’s zijn in de loop van de week op Facebook en (deels) op Instagram en op deze website terug te vinden.

🏐 Gisterochtend startte deze volleybalzaterdag met de eerste en enige thuiswedstrijden van de mini’s dit seizoen. 👧👦 De tribunes zaten goed vol met trotse ouders! 

🏐 Om 14.30 floot Klaas zijn laatste wedstrijd: we postten hier gisteren al een foto van Klaas met het spandoek wat hem namens Heren 2 en de rest van de volleybalvereniging werd aangeboden. Bedankt Klaas! 

🏐 Om 16.30 speelde Vallei accountants Dames 1 de misschien wel spannendste wedstrijd van dit seizoen tegen de nummer 2: een 3-1 of 4-0 winst zou betekenen dat de Woudenbergse dames kampioen werden. En dat deden ze! Gefeliciteerd dames! 🥇 En Manouk, pechvogel: namens de hele vereniging heel veel sterkte met het herstel gewenst. 🦵🍀

🏐 Om 18.30 speelde Focus 4u B.V. Heren 1 de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Voorzitter Jos had al aangekondigd dat het publiek na de wedstrijd even mocht blijven zitten voor een verrassing… Wat bleek? Heren 1 was uitgeroepen tot het ‘sportiefste team 1e divisie Heren Seizoen 2018-2019’: wat een prachtige prijs! 

🏐 Alsof het nog niet genoeg prijzen regende, werden ook de JC1 en Heren 4 nog even door de vereniging in het zonnetje gezet om hen te feliciteren met hun kampioenschap. 🏆

🏐 En last but not least, willen wij natuurlijk ook even al die andere teams benoemen die gisteren tussen al deze speciale gebeurtenissen door hun wedstrijden speelden en deze stuk voor stuk wisten te winnen: MA1, MB1, D2, D3 en H4, gefeliciteerd!