Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Tegen de rode lantaarndrager Harambee uit Enschede hebben de volleyballers van Woudenberg een eenvoudige 4-0 overwinning behaald.

Vooraf was de situatie duidelijk. Harambee had slechts 4 punten en Woudenberg had er 38.

Coach Arnoud Holl had vooraf aan zijn spelers gevraagd om het krachtverschil van de ranglijst tijdens de wedstrijd tot uiting te laten komen.

 

Woudenberg startte met Rik Blokhuis als spelverdeler, Jochem Koetsier en Jan Pieter Kooy waren passer-lopers. Wessel Terpstra speelde diagonaal, Ruben van Holland en Vincent Schotanus speelden op het midden en Ties Haket was van zijn blessure hersteld en was weer libero.

“Eigenlijk is het nooit een echte wedstrijd geworden” zei coach Arnoud Holl na afloop: “We waren het aan onze stand verplicht om met 4-0 te winnen en dat hebben we gedaan. We zijn de hele wedstrijd niet in de problemen geweest”. De setstanden waren 25-15, 25-13 en twee keer 25-16.

“Het mooie van deze wedstrijd is dat nieuwkomer Jochem Koetsier een hele wedstrijd heeft gespeeld en dat deed hij zeer goed”.

Woudenberg staat nu op plek 2 op 1 punt van koploper Orion en 7 punten boven de nummer 3. Komend weekeinde is Woudenberg vrij en op zaterdag 27 januari speelt Woudenberg thuis tegen koploper Orion uit Doetinchem.