Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Na 3 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld speelde Woudenberg afgelopen zaterdag de derby tegen Renswouw in de Camp. Tegen de nummer 11 hebben de volleyballers van Woudenberg een mooie 4-0 overwinning behaald.

Woudenberg begon sterk aan de wedstrijd. Een aantal goede aanvalsacties door het midden zorgde voor een voorsprong voor Woudenberg. Daarnaast was het rallyspel goed verzorgd en met een veel scorende Jan Pieter Kooy werd deze wedstrijd met ruime cijfers gewonnen. Door een aantal foute services keek Woudenberg in de 3e set tegen een kleine achterstand aan. Via een sterke serviceserie van Pieter Vink werd de achterstand omgebogen naar een voorsprong. Ook in de 4e set kwam Woudenberg in het begin achter te staan, maar daarna werd ook weer snel orde op zaken gesteld.

“Op twee kleine fases na zijn we eigenlijk niet in de problemen geweest” zei coach Arnoud Holl na afloop: “Het is ons dit jaar nog niet vaak gelukt om met 4-0 te winnen, dus dat is mooi dat het nu wel gelukt is. Verder was er een prima sfeer in de Camp en hebben de toeschouwers veel leuke volletbalacties gezien. De komende staan er een paar mooie wedstrijden op het programma. Om te beginnen komende zaterdag; dan spelen we uit tegen de nummer 3 VVH in Harderwijk.”

Woudenberg staat nog steeds 2e, met 1 verliespunt meer dan koploper Orion en 7 verliespunten minder dan de nummer 3.