Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Op 16 december berichtten we hier over de nieuwe coronamaatregelen en de gevolgen daarvan voor onze geliefde volleybalsport. Toen leek het er nog op, dat de zaterdagtrainingen (waar mogelijk) doorgang konden blijven vinden. Helaas zitten we inmiddels met z’n allen opnieuw in een lockdown, dus kunnen we zeker tot 14 januari überhaupt niet volleyballen. De geplande trainingen op zaterdag 8 januari komen dus ook te vervallen. 

Bovendien heeft de Nevobo (vooralsnog) laten weten dat de weken van 11 t/m 16 en 18 t/m 23 april benut zullen worden om resterende competitiewedstrijden te spelen. Hierdoor zullen de PD-wedstrijden vervallen. 

De geplande herstart van de competitie in de week van 17 t/m 23 januari is door de nieuwe maatregelen in ieder geval nog een week uitgesteld. Dit betekent dat alle wedstrijden in de Topdivisie en lager t/m zondag 23 januari uit het programma zijn gehaald en op uitgesteld zijn gezet. De komende periode wordt bekeken of deze wedstrijden van een nieuwe datum kunnen worden voorzien.

Daarnaast worden diverse scenario’s onderzocht over het uitspelen van de competitie. Ook wordt geïnventariseerd of een verlenging in de maand mei mogelijk is. Hiervoor is wat tijd nodig, wat tot gevolg heeft dat de publicatie van het wedstrijdprogramma is uitgesteld tot in ieder geval 7 januari, afhankelijk van de ontwikkelingen.