Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Op 23 mei was het alweer de laatste speelronde van ons jaarlijkse recreantentoernooi. Door een vlekkeloze organisatie door Job Voorburg en Irene Hamaker kunnen we terug kijken op een geslaagd, sportief en in de meeste poules tot aan het einde spannend toernooi.

In de Damespoule was het tot op de laatste speeldag spannend met zowel TZN, Geel/Zwart en Renswouw als kanshebbers voor de titel. Uiteindelijk trok TZN aan het langste eind en namen zij de wisselbeker mee naar huis.

In de Heren C-poule deed Vallei Accountants voor het eerst met het toernooi mee. In de eindstand delen ze de tweede plek met Woudenberg 6. Door de poule te winnen promoveert EdouartVerkooptWijn naar de Heren-B-poule.

Ook in deze B-poule was het spannend tot op het laatste moment: in de laatste speelronde speelden PJGU/Osnabrugge en Woudenberg 7 om de poule-winst. Door een 2-1 overwinning promoveert PJGU/Osnabrugge naar de A-poule. Voor het tweede jaar op rij werd Woudenberg 7 tweede in de poule met één punt achterstand op de poule-winnaar. Is volgend jaar drie keer scheepsrecht? Uit deze poule degradeert TV de Bree naar de C-poule.

Uit de Heren A-poule degradeert Balls & Babes / Robu naar de B-poule. Anja Assisteert nam aan het einde van de avond de wisselbeker in ontvangst van Rien Wolfswinkel (voorzitter Volleybalvereniging Woudenberg). Het tweede team van Taurus uit Houten werd met zes punten minder tweede in deze poule.

We kijken weer terug op een zeer geslaagd toernooi; volgend jaar zien we alle (en liefst meer) teams graag terug voor het 45e Jumbo Kolfschoten Recreantentoernooi!