Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Goed nieuws: het Jumbo Kolfschoten Volleybalrecreantentoernooi staat weer op de planning! De inschrijving is vanaf nu geopend! Voor de 47ste keer gaan recreatieve teams op verschillende niveaus met elkaar de sportieve strijd aan. Met je werk, je oude volleybalteam of een groep vrienden een balletje slaan? Lees hier alle praktische zaken en hoe je je in kunt schrijven.

De inschrijving is weer open en we hebben er zin in! Het is altijd een erg gezellig toernooi waarbij sportieve prestaties ook belangrijk zijn. Vaak blijft het tot de laatste avond spannend wie er met het kampioenschap vandoor gaat. Dus speel jij met een recreantenteam uit de regio, ga jij met je collega’s het veld in of heb je een groep vrienden die wel zin heeft om te volleyballen? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier


Praktische zaken van het  Jumbo Kolfschoten Volleybalrecreantentoernooi

Wanneer: van woensdag 12 april tot en met woensdag 31 mei 2023
Hoe laat: wedstrijden worden gespeeld van 19.30 uur tot 22.30 uur
Waar: Sport- en Zalencentrum De Camp, in Woudenberg
Kosten: 90,- per team

Per team moeten minimaal 6 en mogen maximaal 12 spelers ingeschreven worden. Iedereen mag meedoen, behalve spelers met een geldige Nevobo-spelerskaart. Een wedstrijd bestaat uit 3 sets van 18 minuten en er wordt gespeeld volgens de huidige Nevobo-regels.

De organisatie kan een maximum aantal teams plaatsen, vanwege de tijd en ruimte. Teams worden op volgorde van binnenkomst ingeschreven. 


Inschrijven en meedoen

Heb jij je team al klaar staan om de strijd aan te gaan in Woudenberg? Schrijf je dan uiterlijk 19 maart in via dit inschrijfformulier, dat je kunt mailen (ingevuld in Word of een goede foto van het ingevulde formulier) naar rct@volleybalwoudenberg.nl