Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

In de zomer van 2014 is het 25 jaar geleden dat de ouders van Jolanda van Baaren gestart zijn in de Camp. Begonnen met een sportkantine, en gedurende 25 jaar met z’n allen hard en met heel veel plezier en passie gewerkt aan zoals jullie het vandaag de dag kennen:  Sportcafé De Camp. Een begrip in Woudenberg waar heel veel mensen voor, na, en zelfs zonder te sporten genieten van onze gezelligheid, onze gastvrijheid en het lekkere eten en drinken! Dit 25 jarige jubileum willen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jubileum moet gevierd gaan worden! Daarom geven we zaterdag 27 september een spetterend feest.

Het 25 jarig jubileumfeest van Sportcafé  De Camp.

De band Broadway zorgt in de grote zaal voor de muziek, daar kan dus volop gedanst en gefeest worden. In het sportcafé  staat de muziek zachter zodat je daar heerlijk kan bijpraten.

De toegang voor dit jubileumfeest is gratis, maar alleen op vertoon van een uitnodiging.

Deze uitnodiging is af te halen vanaf 2 september a.s. aan de bar van het Sportcafé.

Je kunt je wel alvast aanmelden voor het feest. Dit kan aan de bar van het Sportcafé of via ons mailadres info@decamp.nl

Wij organiseren ons jubileumfeest uiteraard voor onze vaste gasten, maar vooral ook voor onze “oude” gasten.  Het lijkt ons geweldig om ook die mensen op ons jubileumfeest te ontvangen die we de afgelopen 25 jaar als gast hebben gehad. Noem het maar een jubileum-reünie. Dus mijn vraag aan iedereen is, weten jullie nog mensen die er 25 jaar geleden ook al bij waren. Waarschuw ze dan, en hetzelfde geldt natuurlijk voor iedereen die erbij was de afgelopen 25 jaar.  Denk dan bijvoorbeeld aan oud bestuurders van diverse verenigingen, sporters etc. Deze mensen zijn ook meer dan welkom op dit jubileumfeest.

Het Jubileumfeest begint om 21:00 uur. Op de mixdrankjes na kosten alle consumpties op ons jubileumfeest slechts  € 1,00, en de minimumleeftijd is 18 jaar.

We hebben 750 kaarten, maar op is op! Dus zorg dat je er op tijd bij bent, en reserveer nu alvast jouw kaarten aan de bar van Sportcafé De Camp. We gaan er samen een geweldig feest van maken. Wij hebben er enorm veel zin in!

Jolanda van Baaren
namens Sport en Cultureel Centrum de Camp