Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Geteisterd door zwaar blessureleed, kwam Vallei Accountants D1 afgelopen week maar liefst twee keer in actie. Lees hoe ze zich door deze twee wedstrijden geworsteld hebben – met 2 overwinningen is de koppositie weer heroverd.

De dames moesten maar liefst drie teamgenoten in het veld missen. In afwezigheid van Jasmijn die geteisterd werd door haar blindedarm, nam de pas herstelde Jennifer tijdens de warming-up een letterlijk enkeltje richting blessurebank en niet veel later gooide Merel haar schouder erachteraan. Nog niet geheel bekomen van de schrik, moest er op zaterdag 5 november al weer gevolleybald worden tegen Invicta D1. Voor de ogen van het trouwe thuispubliek wisten de Woudenbergse dames te zorgen voor een zinderende zege van 4-0 (setstanden 25-17, 25-13, 25-23 en 25-17).

Veel hersteltijd was er niet, want op vrijdagavond 11 november stond het duel tegen WaHo D2 gepland. Een belangrijke wedstrijd voor Woudenberg D1 om de koppositie te heroveren op Renswouw D2. Eenmaal losgebarsten, bleek deze studentikoze strijd geen gemakkelijke. Gelukkig sloot middenmepper Regina van D2 aan om de geslagen blessurekrater dicht te plamuren. Er moest gevlogen, gerold en gegleden worden om de ballen van de grond te weren. Tot grote ergernis van de coaches werd daarbij het advies tot zelfbehoud compleet in de wind geslagen: de spelverdeler vloog weer ouderwets de afscheidingsschermen in en ook dia Linda liet zich de scheidsrechtersbok in sturen om de set met 23-25 te beslissen. Hoewel in set 2 WaHo aan het langste eind trok (25-23), was het team van Heiko & Jeroen niet van plan om de beloofde vrijdagavondborrel nog langer uit te stellen. Er moest een kopbal aan te pas komen, maar toen kregen ook aanvalsters Martine en Carina de ballen naar wens gepresenteerd om de 25 punten als eerst te scoren. In de vierde set liet Fleur zich met haar koude handen van de koele kant zien met een paar keiharde klappen, maar WaHo wilde nog niet buigen. Hendi timmerde verder en Belle roste rustig door vanaf de driemeter lijn waardoor de inmiddels verzuurde ploeg zich bij 20-25 kon verheugen op een gezellige teamavond in overwinningssferen.

Zaterdag 19 november om 16.30u spelen de dames op thuisterrein De Camp tegen TweeVV: komt allen en neem uw vrienden en familie mee!