Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag namen de dames van het tweede het op tegen AETOS DS 9. Dit team stond op dat moment 10e en we hadden er vertrouwen in die wel even te verslaan. We vertrokken vroeg, tenminste, voor onze begrippen vroeg. Om 11 uur stonden we klaar bij de Camp om te vertrekken naar Arnhem, waar we weer even zouden laten zien wat wij konden.

De eerste begon met weer met het ‘oude basisteam’, we waren er klaar voor. Maar toen de tegenstanders begonnen met de service, scoorden ze punt na punt. We hadden hier niet op gerekend, en hier moest wat aan gebeuren. (Misschien lag het wel aan het vroege spelen wat we niet gewend zijn, laten we het daar maar op houden….) Na een aantal punten tegen, kregen we onze strijdlust terug. En haalden we uiteindelijk de set binnen met een stand van 16-25.

We waren van plan om het einde van de eerste set door te trekken naar de tweede set. En deze set ging ons dan ook prima af. We waren wakker geworden, gelukkig. Het eindigde 14-25.

Toen begon de derde set, een set waar we meestal onszelf van een mindere kant laten zien. En dat was nu ook weer het geval. De set werd vergeleken met een kaars die langzaam uitdooft. Een goede vergelijking die de set omschrijft. We begonnen namelijk heel sterk, maar zwakten af. Dit leidde helaas tot verlies, met een eindstand van 25-20.

De laatste set moesten we winnen om te voorkomen dat er een vijfde set werd gespeeld. We waren vastberaden dat dit niet zou gaan gebeuren en we begonnen de set met volle overtuiging. Daarbij had Suzanne, die vanaf nu ook ons team komt versterken, een sterke service. Waarmee we een aantal punten met gemak wisten binnen te slepen.

Onze volgende wedstrijd is helaas pas weer in januari. Op 12 januari spelen we om 18:30 een wedstrijd in de Camp tegen TweeVV DS 4, nummer 4 in onze competitie. Het zou leuk zijn als u ons komt supporten!