Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Het 43e recreatietoornooi gaat binnenkort weer van start. Ook dit keer is Jumbo Kolfschoten één van de sponsoren. Samen met deze sponsor hebben we weer een leuke actie in de steigers gezet!

Een deel van onze leden is al voorzien van het actie-materiaal; de overige leden krijgen dat materiaal tijdens de trainingen in de week van 6 maart aanstaande.

Bonnen voor gratis producten

Voor de komende negen weken kun je elke week een bon inleveren voor gratis producten (bij besteding van minimaal € 25 bij Jumbo Kolfschoten). Als deze bonnen worden gescand bij de kassa krijgt de vereniging ook nog eens een klein bedrag in de clubkas gestort. Mooi toch?

Vaste scankaart

Naar bonnen voor gratis producten krijgt iedereen een kartonnen pasje. Als je dat bij het afrekenen bij de kassa laat scannen krijgen we als vereniging 1% van het totaalbedrag. We hebben deze actie enkele jaren ook gehad en toen heeft dit de vereniging veel geld opgeleverd. Scannen dus met zijn allen!

Overigens krijgt iedereen meerdere vellen met bonnen en meerdere scankaarten. Deel ze dus gerust uit aan familie, vrienden en buren.

Dank voor jullie medewerking! T.z.t. laten we uiteraard weten wat de actie heeft opgeleverd!