Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

We begonnen het nieuwe seizoen goed met een grote groep dames en heren die hun scheidsrechterbewijs tot de 1e klasse hebben gehaald. Daar zijn we heel blij mee, want dat is hard nodig om al onze teams te kunnen laten spelen!

Van de voorzitter: Om de competitie bij thuiswedstrijden goed te laten verlopen, is het dringend gewenst dat we meer opgeleide scheidsrechters krijgen en dat de scheidsrechters die we al hebben de nodige trainingen blijven volgen om de hogere niveaus te kunnen fluiten.

Onze Gemma werkt hard aan deze plannen, maar kan dat niet alleen. Gelukkig snappen veel van onze leden dat en kon Ines de Jong uit Scherpenzeel onlangs een flinke aantal van onze leden deel laten nemen aan een in de Camp georganiseerde cursus. Als het aan Gemma ligt volgen er nog meer van dergelijke cursussen. Namens Gemma en het Dagelijks Bestuur roepen we jullie op om je daarvoor aan te blijven melden. Hoe meer leden dat doen hoe beter, want dan kunnen we het fluiten van wedstrijden over meer mensen verdelen! Op de foto de groep die onlangs is getraind.

Gemma: bedankt voor al je inspanningen. Keep up the good work!

🥳 Gefeliciteerd en dank voor jullie inzet voor de vereniging! 👍

Rien Wolswinkel
Ralph Mulder
Wibe van Grunderbeek
Lian De Snoo – van Zon
Lotte Oosterhout
Tessa Piersma – van den Pol
Roseanne Bos
Lisa van Bezooijen
Bianca van Harten
Alyanne Hol – Westerveen
Gerdine de Muijnck
Ellen van Dam

Gebukt op de foto, ook geslaagd:
Jitse van Grunderbeek
Jochem Koetsier

Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen voor de nieuwe avond ook al binnen! Uit Heren 3, Dames 2 en Dames 3. Wie o wie gaat er nog meer mee? Samen zorgen we voor zoveel mogelijk volleybalplezier – en daar hoort scheidsen ook bij!