Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Per eind augustus bereikte een flink aantal contracten met sponsoren de einddatum. In Corona-tijd doemt er dan een spannende vraag op: zou het ons lukken om ze aan boord te houden? Om maar met het antwoord te beginnen: dat is vrijwel helemaal gelukt. Daar zijn we uiteraard enorm blij mee, want de sponsorinkomsten zijn een belangrijke basis in onze inkomsten. Daarom bedanken we graag de volgende sponsoren voor het feit dat ze de sponsoring van onze vereniging wilden verlengen: Jumbo Kolfschoten, Woudenberg Vastgoed, Hoveniersbedrijf de Bart, Toyota van Gent, Leesign, Geijtenbeek & Boers makelaars, BGT-Maarsbergen, Cretavo en ASC Scherpenzeel. Jullie trouw en steun wordt zeer gewaardeerd!

Na een lange periode van steun nemen we afscheid van Pedicuresalon Angenes als sponsor. Angenes; bedankt voor je jarenlange support!

Al eerder konden we melden dat Meesterknecht Fietsen als nieuwe sponsor mochten verwelkomen. Inmiddels hangt het reclamedoek op zijn plek in de Camp. Nogmaals welkom!

Tot slot kunnen we nog melden dat we Blokhuis Installatietechniek kunnen “upgraden” van “Vriend van de vereniging” toe reclamedoeksponsor. E.e.a. wordt eind augustus verder in gang gezet, maar we melden het nu maar vast. Arjan: ook jij bedankt voor je steun aan de vereniging!