Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Op 14 januari werd de tweede helft van de competitie door Vallei Accountants D1 geopend met een spannende wedstrijd tegen Set Up ’69 D2.

Ondanks dat de rally’s eindeloos leken te duren, trok het team van Heiko en Jeroen uiteindelijk aan het langste eind en werd voormalig coach Harry met een nederlaag in Scherpenzeel achtergelaten (25-18; 25-27; 19-25; 14-25). Vermoeid, maar met 4 punten op zak vertrokken de Woudenbergse dames naar Hattem voor het jaarlijkse teamweekend.

Onder de bezielende leiding van middenmepper Hendi, werd er tijdens de pubquiz, het geblindeerd visageren en het vingerverven gestreden om een schaal bittergarnituur. De met rode lippenstift besmeerde (onder)kin van Heiko en de blush op Merels voorhoofd maakten pijnlijk duidelijk dat er nog gezocht moeten worden naar andere make-up artiesten voor de eerstvolgende teamfotoshoot.

De hernieuwde teamspirit werd meteen beproefd, toen D1 op 21 januari zwaargehavend door de reis- en wintersportkoorts aan moest treden tegen Gemini D3. Hoewel het niet vanzelf ging, wisten de thuisblijvers vier prachtige punten in Woudenberg te houden (25-18; 25-17; 19-25; 25-13). 

In een completere samenstelling werd er ook afgelopen zaterdag gevolleybald. Acht speelsters vertrokken naar Arnhem om daar de tweede plek te verdedigen tegen Aetos D3. In de eerste set was het spel te mat waardoor de bal net twee keer teveel aan Woudenbergse zijde op de grond stuiterde (26-24). Het moest en werd beter in set 2 en 3 die gewonnen werden met 14-25 en 17-25. Set vier werd ondanks een vergaande voorsprong nog spannend, maar eindigde tot grote opluchting van de dames in het geel met een prikbal in het achterveld van de Arnhemse ploeg (22-25). In de kantine werd dubbel geproost, want met nog slechts één punt achterstand op Renswouw ligt de felbegeerde koppositie voor het grijpen. Komt u hen op zaterdag 4 februari om 16.30u aanmoedigen in de Camp?