Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was het team Vallei Accountants/ Dames 1 gebrand om sterk te beginnen en punten binnen te slepen. De wedstrijd begon met Amber en Manouk op buiten, Hendi en Laura op midden, Martine op de diagonaal, Jorin als spelverdeelster en Kim als libero.

In de eerste set lieten de Woudenbergse dames terk spel zien. Met een moeilijke service en mooie aanvallen wist de tegenstander geen raad en wonnen ze de eerste set met 25-15.

De tweede set werd gestart met dezelfde opstelling. Woudenberg toonde minder energie en maakten meer service fouten waardoor ze agilitas dames 1 beter in hun spel lieten komen. Toch bleef het team aan de leiding en wonnen ze moeizaam de tweede set met 25-23.

In de derde set werd Suzanne Kok ingezet als midden. Woudenberg begon zwak en Agilitas maakte daar goed gebruik van. Terwijl de service van de Woudenbergse dames steeds zwakker werd begon Agilitas steeds beter te serveren. Woudenberg verloor deze set met 25-18.

De vierde set had Vallei Accountants/Dames 1  een opdracht van de coach: meer energie in het veld en ons eigen spel laten zien. Woudenberg kon dit niet waarmaken en kwamen niet terug in hun eigen spel. Ook deze set werd verloren met een uitslag van 25-15.

Woudenberg gaf de moed niet op en waren vastberaden om de vijfde set te winnen. Het team begon erg sterk met een sterke service. Al snel stonden de tegenstandsters tegen een achterstand aan te kijken van 6-2. Woudenberg bleef de leiding houden en won de vijfde set met 15-8 en besloot de wedstrijd met 3-2 winst.

Woudenberg kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd. Na een voorsprong van 2-0 had er meer ingezeten. De eerstvolgende wedstrijd word aanstaande donderdag 19 januari gespeeld tegen Agilitas D2 in Arnhem. Zaterdag 21 januari speelt Vallei Accountants/Dames 1 thuis tegen Set up ’69 D2 om 18:15 in De Camp.