Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag heeft Vallei Accountants/Dames 1 uit Woudenberg het opgenomen tegen de nummer vijf in de competitie TiVoC Dames 1 in Tiel. Met een bijna complete selectie ging Woudenberg de strijd aan, Martine Leijenhorst was helaas afwezig. Het was een wedstrijd met extremen pieken en dalen bij de Woudenbergse dames.

De eerste set begon met Laura en Hendi op het midden, Manouk en Amber op buiten Jorin als spelverdeelster, Kim als libero en Carina als diagonaal. De eerste tien punten aan Woudenbergse kant waren te danken aan de service van Manouk. Hierna stonden de Dames zo ver voor dat de tegenstander dit niet meer te boven kon komen. Deze set ging met een stand van 25-14 naar Woudenberg.

In de tweede set bleef de opstelling hetzelfde maar ditmaal had Woudenberg moeite met de service van TiVoC. De pass kwam niet aan en de dames van Woudenberg konden geen aanval opzetten die eerder veel punten scoorde. De aanval van TiVoC werd vaak nog afgestopt door een strak blok van Woudenberg maar helaas mocht dit niet meer genoeg baten. Deze set ging naar TiVoC met 21-25.

De derde set kenmerkte zich door slordigheden. Woudenberg begon zwak en liet de dames aan de andere kant in het spel komen. Toen Woudenberg tegen een fikse achterstand aan keek kwam het vuur weer naar boven en werd sterk spel gespeeld. Ballen die onmogelijk leken werden gered en aan het net met een sterke aanval afgemaakt. TiVoC speelde bijna alle ballen naar buiten waar het Woudenbergse blok stond als een muur. Helaas stond Woudenberg al ver achter en met een aantal eigen fouten was het niet genoeg om de set nog te winnen. Ook deze set ging naar TiVoC met 25-23.

In de laatste set was Woudenberg op, vrijwel het hele team werd nog gewisseld door de coaches maar het mocht niet meer baten. De set werd verloren met 25-15.

Zaterdag 25 maart om 18:15 heeft Woudenberg Dames 1 haar volgende wedstrijd in De Camp tegen TweeVV. De dames hopen op een groot publiek dat haar de kracht geeft om deze wedstrijd met 4-0 binnen te slepen.