Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Vallei Accountans/Dames 1 tegen Scylla DS3, de nummer acht van de ranglijst. Als de dames deze wedstrijd zouden winnen, zouden zij een inhaalslag kunnen maken en de nummer 2 voorbij kunnen gaan. Hierbij zou de kans op promotie groter worden.

De eerste set begon met Hendi en Laura op het midden, Mandy als spelverdeler en Manouk en Amber als buiten, Martine als diagonaal en Kim als libero. De set begon goed, en Woudenberg had al snel een voorsprong. Helaas hielden de dames dit niet vast. De tegenstanders verdedigden veel en Woudenberg ging meer fouten maken. Toch bleven de dames tot het eind vechten. Op het eind van de set ging Woudenberg de tegenstander toch voorbij en won de set uiteindelijk 25-21.

De tweede set begon Woudenberg gelijk met een achterstand. Scylla liep al snel vooruit, waardoor de coach genoodzaakt was om te wisselen. Na de wissels werd de achterstand wel minder, maar Woudenberg kon er niet meer bovenop komen. De set werd verloren met 20-25.

Ook de 3e set begon matig. Toch vocht Woudenberg zich elke keer weer terug en de set bleef spannend. Er werd krachtig aangevallen aan de kant van Woudenberg. Helaas waren de vrouwen aan de overkant ervaren en wisten zij hiermee om te gaan. De set bleef tot op het eind spannend. Helaas verloren de dames ook deze set met 23-25.

De laatste set was het op bij de dames van Woudenberg. Er werd nog gevochten, maar dit mocht niet meer baten. Ook deze set verloor Woudenberg met stand 18-25.

Voor Vallei Accountants/Dames 1 betekent dit dat ze op de 3e plaats blijven hangen met nog een verschil van 1 punt met nummer 2. Volgende week is alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Om 18.15 speel Vallei Accountants/Dames 1 tegen de nummer 11. Om nog kans te maken op de promotiewedstrijden moeten de dames alle zeilen bij zetten. De dames hopen dan ook op een flinke aanmoediging tijdens deze wedstrijd.