Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Vallei Accountants/Dames 1 haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De tegenstander was Agilitas D2, een laag geklasseerd team waartegen alle punten gepakt moesten worden zodat de dames de tweede plek konden behalen.

De eerste set begon met Mandy als spelverdeelster, Hendi en Suzanne op midden, Amber en Manouk als buitenaanvalsters, Carina op de diagonaal en Kim als libero. Het was een set die gelijk op ging. De Woudenbergse dames speelden prima volleybal, maar de tegenstander kon bij blijven. Tot aan het einde van de set ging dit door, maar de dames van Vallei Accountants trokken aan het langste eind door de set met 25-22 binnen te slepen.

In de tweede set liet Woudenberg zien het betere team te zijn. De servicedruk werd constant gehouden waardoor de tegenstander zelf de fouten begon te maken. De Woudenbergse verdediging werd sterker waardoor de set-ups beter geleverd konden worden en de grote aanvalskracht van de dames benut kon worden. Aan het einde van de set kwam de dubbele wissel van Mandy en Carina voor Jorin en Martine. Met een mooie serviceserie van Jorin werd de set gewonnen met 25-15.

Bij de derde set bleef de opstelling staan en kwam Marcella er in op buiten voor Manouk. Het begin van Vallei Accountants/Dames 1 was stroef, maar op den duur kregen de dames weer de leiding in de wedstrijd. De set werd gewonnen met 25-20.

Tot slot was er de vierde set waarbij Agilitas D2 niet meer in de buurt van Woudenberg kwam. Het leek erop dat Amber het blok weg had geslagen, want het was vrij spel op de buitenaanval. De laatste set werd benut om de publiekswissels toe te passen. Helaas neemt Vallei Accountants/Dames 1 namelijk afscheid van 4 speelsters; Mandy, Jorin, Suzanne en Amber. Met vol applaus werden zij bedankt voor hun inzet voor het team en wenst iedereen hen veel succes in de toekomst! De set werd 25-16, waarmee 5 punten gehaald werden en Woudenberg de tweede plek veroverd.

Na afloop van de wedstrijd werd tevens afscheid genomen van de coaches/trainers Heiko en Jeroen. Met een mooi afscheidscadeau bedankt het team hen voor hun inzet en wordt hen veel geluk in hun toekomst als trainers/coaches gewenst.

Zaterdag 22 april speelt Vallei Accountants/Dames 1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Surf D1 om 11:15 in Hoevelaken. Met deze wedstrijd hopen de dames de tweede plek te behouden en de wedstrijden voor promotie te kunnen spelen.