Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag mocht het team Vallei Accountants/Dames 1 in eigen huis aantreden tegen Renswouw dames 3. De vorige keer hadden de Woudenbergers één set in Renswoude laten liggen dus het was deze keer de taak om de volle 5 punten in Woudenberg te verdienen.

Woudenberg begon de eerste set met Amber en Marcella op buiten, Carina op de diagonaal, Laura en Hendi op midden, Jorin als spelverdeelster en last but not least onze libero Kim. Het team begon deze wedstrijd erg stroef en had moeite met de service van verschillende speelsters van Renswoude. Bij een achterstand van 12-17 werd Manouk in het veld gebracht voor Marcella. Vallei Accountants/Dames 1 wist de knop om te zetten en begon beter in het spel te komen. Mede door mooie serviceseries en goede passjes kwam Woudenberg beter in het spel en wist de set om te draaien en werd er gewonnen met 25-22.

De tweede set begon zoals de eerste set was geëindigd. In deze set had Renswouw weinig te vertellen. De Woudenbergers hadden alles onder controle en maakte mooie punten. Dat resulteerde al snel in een ruime voorsprong. Bij een stand van 14-9 werd Martine in het veld gebracht voor Carina. Bij een voorsprong van maar liefst 24-13 mocht Suzanne ook nog even meegenieten van de tweede setwinst in plaats van Laura. De set werd ruim gewonnen met 25-13.

De derde set begon weer wat rommeliger aan de kant van Woudenberg. De stand ging gelijk op tot 11-12. Op deze stand kwam Marcella erin voor Amber. Woudenberg wist de draad weer op te pakken en speelde verder op de manier waar we ook de vorige set ruim mee wonnen. Dit resulteerde uiteindelijk in een setwinst van 25-18.

De vierde set kwam Laura er weer in voor Suzanne en Tessa mocht beginnen in plaats van Martine. De dames van Renswouw hadden al hun energie al verbruikt in de voorgaande sets, het werd eigenlijk steeds minder. Hier maakten de dames van Woudenberg goed gebruik van. Ook deze set werd met een ruime winst afgesloten met 25-12. Een mooie 4-0 winst. Het team staat nu op een tweede plaats met 3 punten verschil met de nummer 1 uit de poule: SSS dames 3.

De volgende wedstrijd is zaterdag 11 februari tegen BSVO in Otterlo. Op zaterdag 4 is er weer een thuiswedstrijd tegen de koploper SSS!